Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

IUI 1e ronde meerdere eitjes

 • Auteur
  Berichten
 • #10263454

  Ik lees al een tijdje mee op het forum maar kan de antwoorden op mijn vragen niet vinden en wil mijn verhaal graag delen.  Ik heb een lesbische relatie, zijn nu 1.5 jaar bezig voor een 2e kindje. De 1e heeft mijn vrouw gedragen. Deze keer hoop ik zwanger te worden. Onderzoeken gehad daar kwam pco uit. Ovulatie controle gehad, geen goed groeiend eitje. Deze ronde begonnen met clomid 50mg om iui te gaan starten op dag 10 waren er 2 eitjes te zien van 9 a 10 mm. Arts wist niet of deze goed zouden groeien. Vandaag dag 15 echo waren er 4 eitjes te zien. 15mm 14mm 13mm en 10mm. Arts wilde meteen deze poging afhaken en volgende cyclus minder clomid.  Ik was het hier totaal niet mee eens. Mijn lijf heeft 1.5 jaar niks gedaan bij de controles en nu doet het eindelijk iets. Ik lees dat bij vrouwen het eitje niet goed doorgroeid dus ik heb de hoop dat die van 13 en 10 mm niet doorgroeien want bij 2 eitjes  mag ik een pregnyl spuiten en voor de iui doorgaan. Bij meer dan 2 eitjes niet. Ik ben blij dat mijn lijf eindelijk doet wat ik wil maar het is nu weer teveel. Is er kans dat over 2 dagen 2 eitjes verdwenen zijn of zouden ze alle 4 doorgroeien? 


  xCy
  Bijdrager
  #10263525 Quote

  Dat weet niemand helaas.

  De kans is er dat je eitjes doorgroeien of dat je 2 dominante eitjes krijgt. Afwachten maar. Ik snap je gevoel dat je het er niet mee eens bent, maar wellicht met 25mg ook een keurige groei.

  Afwachten op volgende echo 🙂

  #10263604 Quote

  Morgen moet ik terug komen. Hoop zo dat er 1 of 2 eitjes dominant zijn. Na 1.5 jaar geen eitjes voelt het anders echt als een gemiste kans. Maar snap natuurlijk ook dat het echt niet mag met 4 eitjes. Spannend weer.


  Schorpioen
  Bijdrager
  #10264117 Quote

  Ik durf het ook niet te zeggen. Ben benieuwd wat ze morgen zien. Hoop dat er max 2 eitjes flink door groeien!

  Succes en hopelijk mag het toch doorgaan!

  #10265288 Quote

  Het waren er 5. Ben er echt kapot van, had zoveel hoop. Alle hoop valt nu even weg. Daarnaast veel pijn. Ze hebben me pregnyl gegeven om alle 5 te laten springen. Anders was er een grote kans op cyste vorming. Ik voel al 3 dagen veel pijn in mijn onderbuik. Dit komt volgens de arts door de 5 grote eitjes die aan het springen zijn of gesprongen zijn. Nu menstruatie afwachten.

  #10265289 Quote

  Volgende cyclus minder hormonen en hopen op minder maar wel goede eitjes

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct