Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Iui 7

 • Auteur
  Berichten
 • #10133909

  Hoi

  Ik ben nieuw hier, maar merk dat ik behoefte eraan heb om met anderen in contact te komen die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt.

  Mijn lieve verloofde en ik (vrouw-vrouw) zijn bezig met het krijgen van een kindje, ondertussen zitten we op iui 7. En net als bij iedereen zakt de moed in de schoenen.

  Mijn verloofde is 26, baarmoederfoto was goed. Bloed goed, sperma heel goed. Maar helaas nog geen zwangerschap. Zelfs arts vind het eigenlijk best wel raar, omdat ze zo’n goede “papieren” heeft.

  Ikzelf (29) kan helaas geen kinderen krijgen.

  Zijn er mensen die pas na veel iui’s zwanger zijn geworden?

  Of tips, advies, raad, lieve woorden allemaal welkom…

  Liefs Manon


  Happy s
  Bijdrager
  #10133917 Quote

  Hoi Manon,

   

  wij hebben zelf ook iui gedaan en na 8 pogingen niet zwanger geraakt. Uiteindelijk blijft iui maar een ‘gewone’ kans.. wij zijn door gegaan voor ivf en direct na 1 poging zwanger. 

  Zelf ken ik weinig mensen waarbij iui gelukt is maar zo nu en dan hoor je wel succes verhalen. 

  Heel veel

  succes iig!!

  #10133923 Quote

  Happy S

   

  Ze willen dat wij doorgaan tot iui 12 en dan pas ivf, hebben nu nog 2 rietjes. Maar zien het zelf niet zitten om dan ook nog eens tot iui 12 te moeten.

  Zullen opnieuw in gesprek gaan, wordt wel stukken zwaarder voor mn verloofde maar zij en wij hebben het er zeker voor over. Sowieso al trots op haar.


  Happy s
  Bijdrager
  #10133957 Quote

  Ik vond de overgang van iui naar ivf super fijn! Wel vond ik de punctie erg pijnlijk maar ze konden ook niet goed door mijn baarmoederwand heen… buitenom dat en de wachtweken viel het me erg mee! Hopelijk is er snel een klein wondertje voor jullie weg gelegd. 

  #10133965 Quote

  Ik ben zwanger geraakt bij IUI 6. Bij zowel mijn vriend als mij zijn ook de verschillende onderzoeken gedaan en niets gevonden. Wij hadden de diagnose ‘onverklaarbare verminderde vruchtbaarheid’. 

  Het is inderdaad zwaar! Door de medicatie werd mijn cyclus heel kort. Daardoor de ziekenhuis bezoeken ook snel achter elkaar. Pak een maand rust als het nodig is/goed voelt. Geef niet op, een kindje is en blijft een wonder! Sterkte 

  #10278819 Quote

  Ik zal nog even op mijn oude topic reageren inmiddels 37w2 zwanger van een meisje, iui 9 is gelukt😍😍..

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10278821 Quote

  @gebruiker, wat super fijn! En nu al de laatste loodjes zelfs. Veel succes de laatste weekjes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct