Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Iui Behandeling 5

 • Auteur
  Berichten
 • #10510152

  Hallo allemaal, ik ben nieuw hier..

  Wij zijn nu bezig met onze 3e poging IUI, de eerste poging helaas een menstruatie.. de 2de x zwanger.. Helaas weer een miskraam gehad met 6 weken.

  Vandaag voor een echo geweest, ik had 6 eitjes die rond de 12 mm zaten.. woensdag weer voor een echo in de hoop dat niet alle 6 eitjes groeien.. hebben jullie ook ervaring met zoveel eitjes? 

  #10510155 Quote

  Ik had de eerste poging 8, dus toen konden we niet door en keer erna (gelukkig) minder hormonen om tot een lager aantal te komen.
  Ik duim voor je!

  #10510169 Quote

  Wij mochten niet doorgaan met 5 eitjes. 

  Want uiteindelijk waren er 4 rijp. Bij ons gaan we met Max 3 door. Hopelijk worden er bij jou niet teveel groot! 

  Ik was na 4 iui’s ook zwanger. Helaas na 10 weken een miskraam. Het traject is best zwaar als je zo heen en weer wordt geslingerd, niet?! …Door kunnen gaan met iui of deze ronde niet. Zwanger niet zwanger  

  Succes! 😘


  BibiWa
  Bijdrager
  #10510175 Quote

  Ik had drie die groot genoeg waren 1 was 1mm te klein en ik had er nog een paar die nog kleiner waren. Die inseminatie mocht doorgaan; inmiddels 25 weken zwanger van 1 kindje.

  #10510185 Quote

  Ik had de eerste poging 8, dus toen konden we niet door en keer erna (gelukkig) minder hormonen om tot een lager aantal te komen.Ik duim voor je!

  Aah oke.. ja ik ben erg benieuwd, bedankt voor het reageren! 

  Wij mochten niet doorgaan met 5 eitjes. Want uiteindelijk waren er 4 rijp. Bij ons gaan we met Max 3 door. Hopelijk worden er bij jou niet teveel groot! Ik was na 4 iui’s ook zwanger. Helaas na 10 weken een miskraam. Het traject is best zwaar als je zo heen en weer wordt geslingerd, niet?! …Door kunnen gaan met iui of deze ronde niet. Zwanger niet zwanger Succes! 😘

  Oh wat jammer van de miskraam 🙁 hoe is het nu met jou? Het traject is inderdaad erg zwaar, bij mijn eerste poging wel al positieve zwangerschapstesten.. dus waarschijnlijk ook erg vroege miskraam gehad (wat ik dacht dat het de menstruatie was). En de tweede poging dus die miskraam met 6 weken, en heb toen wel besloten om een maand even niks.. we blijven hopen!!

   

  Ik had drie die groot genoeg waren 1 was 1mm te klein en ik had er nog een paar die nog kleiner waren. Die inseminatie mocht doorgaan; inmiddels 25 weken zwanger van 1 kindje.

  Wat super voor jou!! Ik denk nu maar 3de x is scheepsrecht voor mij 🍀


  BibiWa
  Bijdrager
  #10510213 Quote

  Thanks!! Hoop ik ook voor jou!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  LittlePenguin
  Bijdrager
  #10510964 Quote

  Ik ga deze maand voor IUI 4. De afgelopen 3 IUI rondes heel netjes steeds 2 eitjes gehad. Ook helaas 2 rondes niet door kunnen gaan door cyste vorming. Dus we zijn nu 5mnd verder. Ik heb altijd clomid 50gr + ovitrelle gehad. Deze maand start ik met de gonal-f. 

  Ik hoop dat er niet al teveel eitjes zullen groeien en dat de ronde door kan gaan!

  In ons ziekenhuis houden ze ook max 3 eitjes aan. Mijn vriend en ik hebben wel besloten ervoor te gaan als er 3 eitjes zijn (mocht dat gebeuren de komende ronde).

  Veel succes! Ik hoop idd 3x is scheeprecht! Bij mij ging het helaas niet op. Je wordt er soms moedeloos van. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct