Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Iui Behandelingen 2

 • Auteur
  Berichten

 • Fundaa
  Bijdrager
  #10196352

  Hallo iedereen, Loop sinds kort bij een fertiliteit kliniek voor iui/ivf.   Nu heb ik 1 week geleden mijn iui gehad de eerste. Ze zeiden dat ik als ik zwanger zou zijn het snel genoeg kon merken. Maar nu sinds 1 dag heb ik pijnlijke borsten en voelde een lichte steek in me lies. Mag pas over een week een test doen maar de zenuwen gieren door me lijf heen. Zijn er meer die dit herkennen?


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10196369 Quote

  Ik heb vier IUI behandelingen gehad voordat ik zwanger was. De laatste keer was ik er van overtuigd dat het raak waa. Had idd zere borsten, maar dat had ik altijd voor mijn NOD. Het was meer een gevoel dat later bleek te kloppen. Maarrr de eerste keer voelde ik me precies zo en was het niet raak (of het is niet ingenesteld dat vermoed ik eigenlijk) dus ja… of je nou iets aan mijn antwoord hebt? Steken in mijn lies heb ik trouwens niet gehad, wel de innesteling gevoeld. Dat leek op menstruatiepijn.


  Fundaa
  Bijdrager
  #10197324 Quote

  Hoi hoi,

  Gefeliciteerd met je zwangerschap.

   

  Ik ben ook in behandeling bij de kliniek en had maar 2 eitjes maar de ene was al 20,5 dus stond al op springen. Heb zoveel hormonen gehad dat ik niet weet hoe ik me moet voelen.. ik hoop dat het is gelukt want die onzekerheid maakt een mens echt kapot

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct