Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Iui Behandelingen 3

 • Auteur
  Berichten

 • Linnekeee
  Bijdrager
  #10471291

  Hoi meiden,

  Zitten er hier een paar tussen die iui behandelingen doen met donor zaad? 
  mij kom graag in contact om te praten over van alles…

  ik heb op 13 juli mijn tweede iui gehad en vanaf gisteren:eergisteren ontzettende opgezette pijnlijke borsten.. onderrug pijn en rommelende buik.. ik mag dinsdag pas testen. Ben zo bang dat ik ongesteld ga worden! 


  Joycevb
  Bijdrager
  #10471334 Quote

  Ik heb geen iui gehad. Maar ben wel zwanger geworden dmv donorzaad. Je mag me altijd berichtje sturen als je ergens over wilt kletsen :-).


  BibiWa
  Bijdrager
  #10471421 Quote

  Wij doen IUI met donorzaad. Wat voor vragen heb je?


  Linnekeee
  Bijdrager
  #10471441 Quote

  Met persee hele dringende vragen of iets, maar kan het zo zijn na een tweede IUI? Of ben ik in mijn hoofd zwanger en mijn lichaam niet? Wat is normaal bij IUI? En wat is de volgende stap als het niet lukt, hormonen? Ivf?


  BibiWa
  Bijdrager
  #10471444 Quote

  Bij iui met donorzaad liggen de kansen hoger dan bij IUI met zaad waarbij er een complicatie is (te weinig of slecht zaad) las ik eens in een folder.Ik was zelf bij de eerste IUI zwanger maar helaas miskraam (daarvoor had ik met m’n partner ook al drie miskramen gehad). En na de miskraam bij de tweede IUI weer zwanger. Nu 5+5 weken.Een vriendin heeft ook iui met donorzaad en was zwanger bij derde IUI. Zij deed iui zonder hormonen en ik met (omdat ik een onregelmatige cyclus heb). Ik ben erg blij met de hormonen omdat ik daardoor drie eicellen heb per inseminatie. Dat verhoogt de kans aanzienlijk.Na 3 tot 6 keer (of op verzoek volgens mij langer) kan je ivf doen.


  Linnekeee
  Bijdrager
  #10471731 Quote

  helaas toch ongesteld geworden! Op naar de derde poging.. kan ik hormonen gewoon aanvragen of? Na 6 keer word er een evaluatie gesprek gevoerd.. maar ik weet niet of mij dit nog 4x gaat lukken.. emotioneel gezien 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  BibiWa
  Bijdrager
  #10471764 Quote

  Wat ontzettend jammer! Ik kan me voorstellen dat je het pittig vindt. Ik heb het direct gevraagd en gewoon gekregen. Ik zou gewoon bellen en niet nog vier pogingen afwachten. Misschien helpt het als je aangeeft dat je dit emotioneel te belastend vindt en je kansen wilt verhogen? Kan zijn dat je wel een gesprek moet hebben voordat je ermee kunt starten. Naast de emoties/teleurstelling kan ik me voorstellen dat ook financiën meespelen. Wij betalen 915 euro per rietje. Het is trouwens erg gangbaar dat er een hoe gaan we verder gesprekje volgt na de eerste drie. Misschien kan jij die nu al krijgen?


  BibiWa
  Bijdrager
  #10471765 Quote

  Ps persoonlijk merk ik vrijwel niets aan bijwerkingen van de gonal f. (Gonal f heeft betere resultaten dan clomid).


  Sanne Simpson
  Bijdrager
  #10472417 Quote

  Ik heb 24/7 mijn eerste IUI gehad. Heel spannend. Niet met donorzaad maar misschien heb je vragen die daar buiten van staan. Het gaan 2 hele lange weken worden voor mij voordat ik mag testen 😉 hoe is die 2 weken wachten jou vergaan?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct