Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

iui ervaringen graag!

 • Auteur
  Berichten

 • RVis
  Bijdrager
  #10169163

  Hi dames, ik start morgen weer met het prikken van puregon, alleen deze cyclus voor het eerst icm iui. Wie wil zijn ervaringen hier delen? Ben wel erg benieuwd hoe jullie dit ervaren hebben, deed het pijn toen ze het slangetje inbrachten? Na de hoeveelste keer zijn jullie zwanger geraakt? En wie van jullie heeft hierdoor een tweeling gekregen? 

  Vast bedankt, liefs. 


  TrotseMamavanM
  Bijdrager
  #10169177 Quote

  Hey

  Wij zijn intss 15w zwanger van ons 1e kindje via iui. Was ook 1e poging. Je voelt daar niets van hoor. na het inbrengen 5min blijven liggen en dan is het afwachten.

   


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10169232 Quote

  Ik ben nu bijna 24 weken zwanger van onze eerste met behulp can IUI. De vierde poging was raak. Ik gebruikte Ovaleap in combinatie met Ovitrelle. Van de IUI zelf voel je helemaal niets hoor, inderdaad even blijven liggen na afloop en dan duimen dat het gelukt is 😉 

   

  Kans op tweeling hangt af van het aantal follikels dat je hebt. Dit volgen ze met behulp van echo’s voor je eisprong. Ik had er een paar keer meerdere (zonder succes) en nu met eentje was het wel raak.

  #10169245 Quote

  Je voelt idd echt helemaal niks van de iui. Hier vandaag ook 15 weken zwanger van de eerste iui. (Combinatie gonal f en pregnyl)


  RVis
  Bijdrager
  #10169452 Quote

  Thnx dames! Dat klinkt positief!! Ben erg benieuwd! 🍀🤞🏻🥰

  #10192084 Quote

  Dames is heb vandaag mijn eerste IUI gehad. Heb 4 dagen gonal f gespoten 75 eenheden en bij de eerste echo lag er al een mooie rijpe ei blaasje van 17.5 cm. Ik

  mocht gelijk stoppen met gonal f & er werd door de assistent pregnyl gespoten en vanmorgen dus de eerste IUI behandeling gehad.

  we hadden genoeg sterke zwemmers wat positief is, alleen dus maar 1 ei.

  mijn gynecoloog gaf aan dat ze nu weet dat ik dus vrij snel op de hormoon reageer en mocht het nu niet raak zijn, ze de volgende ronde de eenheden zal

  verhogen om meer eitjes te rijpen…

   

  wie herkent zich hierin? En heeft het

  ondanks een eitje geslaagd?

  lichte krampen maar verder zeker

  te doen… hoor heel graag ervaringen 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Chantalhubbers
  Bijdrager
  #10192105 Quote

  Hoi dames,

  Wij zijn nu ruim 5 weken zwanger. Wij hebben een traject van iui met donorzaad gehad. Verder gewoon in de normale cyclus. Wij waren bij de tweede poging zwanger. Van het inbrengen voel je echt helemaal niks. Ik hoefde niet eens te blijven liggen. Hopelijk voor degene die in het traject zitten ook snel mooi nieuws!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct