Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

iui met lage slagingskans

 • Auteur
  Berichten

 • JoHanna
  Bijdrager
  #10219309

  Hallo meiden,

  In augustus beginnen wij na 16 maanden mislukte pogingen tot zwanger worden met iui. Uit een voorbereidend gesprek met onze fertiliteitsarts is gebleken dat onze slagingskansen maar 30-35% zijn voor de gehele behandeling (6 keer iui in totaal). De kans is zo laag omdat alles bij ons zogenaamd goed is en ze verwacht dat de zaadcelletjes van goede kwaliteit ook nu al bij het eitje komen. Ik ben hier nogal van geschrokken en erg teleurgesteld. Het wil dus zeggen dat de kans dat ik in februari 2020 niet zwanger ben ten minste 65% is. Zijn er hier meiden met ervaring met iui in combinatie met zo een lage kans? 


  Happy s
  Bijdrager
  #10219316 Quote

  Hoi hoi, 

  in de periode dat wij iui deden hadden wij ook een lage slagingskans ook zoiets. 

  Iedere maand hield ik nog wel hoop, wij moesten 8 maanden tot wij door zouden mogen voor ivf. Na maand 5 was ik er wel klaar mee, helaas geen goed verhaal hier dus.. maar ik hoor ook veel goede verhalen dus hou hoop.

  succes


  Taaraa
  Bijdrager
  #10219321 Quote

  Hey, dat hoor ik voor het eerst 😮 

  Aannvankelijk werd ik onderzocht op endometriose, maar dat heb ik gelukkig toch niet. Alleen één kleine verkleving tussen mijn linker eierstok en darmwand, maar dat zou geen zwangerschap in de weg moeten zitten. Zaad van mijn man is goed. 

  Bij ons is dus ook alles goed en het ziekenhuis heeft niks gezegd over een verminderde kans bij IUI. Ik zit overigens bij een heel goed ziekenhuis. Als ik jou was zou ik me niet al teveel zorgen maken over die verminderde kans.


  JoHanna
  Bijdrager
  #10219327 Quote

  happy s ben je nu dan gestart met ivf?


  WilKindje
  Bijdrager
  #10219350 Quote

  Als je op de naam klikt kun je zien welke onderwerpen iemand gestart heeft of reacties geplaatst, ik zie dat Happy S nu in augustus uitgerekend is en ivf gedaan heeft. 

  Verder heb ik hier “nog” geen ervaring mee, ik moet alle onderzoeksresultaten nog afwachten.

  hoop dat je toch snel zwanger mag worden. 


  JoHanna
  Bijdrager
  #10219357 Quote

  Oh dank je wil kindje! Dat is handig. Ik hoop dat jij en Taaraa ook snel zwanger mogen zijn

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Tulipaa
  Bijdrager
  #10219359 Quote

  Hier wel een succesverhaal. Ik weet de precieze slagingskans voor ons niet, maar in het algemeen is die 50 % dacht ik. Bij ons was er ook niets te vinden en gezien mijn leeftijd (ik was 37)  zullen de kansen niet beter zijn geweest dan bij jullie denk ik.. Maar… bij ons was de vierde IUI poging wel raak en we hebben nu een dochtertje van 2,5 week.


  Happy s
  Bijdrager
  #10219487 Quote

  Hi meiden,

   

  onze dochter is nu bijna 21 maanden.. zij kwam uit de eerste poging ivf na 8 x iui. Nadat zij een jaar was zijn we direct weer gestart en was ik ook direct zwanger alleen dit eindigde in een miskraam na een mooi hartje te hebben zien kloppen. Het klopt idd zou volgende maand uitrekend zijn maat helaas niet meer zwanger geworden. Nu op het wachtbankje en volgende week testen. 


  JoHanna
  Bijdrager
  #10219532 Quote

  Dank je wel meiden, dat geeft hoop dat het in ieder geval ooit gaat lukken… veel succes voor de Meiden die nog niet zwanger zijn!!! Ik duim voor jullie 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct