Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ivf

 • Auteur
  Berichten
 • #10253627

  Hoi dames ik had een toppic geplaats over me man dat die gesterriliseerd is nu kreeg ik een reactie over ivf te doen, nu heb ik een vraag komen we in aanmerking zonder een herstel operatie? Ik heb maandag een afspraak bij de dokter iemand enig idee hoe ik het brengen moet? Ook dat we het zonder herstel van operatie kunnen doen want we hebben daar namelijk een hard hoofd in aangezien het ook al zo lang geleden is en hij al niet zo vruchtbaar was.. Alvast hartstikke bedankt. 


  Rcl
  Bijdrager
  #10253644 Quote

   Hoi

  Wij hebben ook ivf gedaan en gewoon uitleggen de situatie mij man is vanaf zijn 25 gestelresiteerd geweest en hij is nu 46 dit jaar punctie gedaan na het uitleggen dat er een knoop in zijn zaakje is. En uitgelegd kost veel geld de ongedaan heid etc etc je komt gewoon in aanmerking net zoals wij en wij hebben overal basis verzekering tuurlijk heb je je eigen risico


  Rcl
  Bijdrager
  #10253646 Quote

  Wij deden alsvolg afspraak maken bij huisarts en daar hebben we alles voor gelegd en wat eventeeul mogelijk heden zijn en dat we in hadden gelezen dan icsi wel iets zou zijn met de punctie bij me man bij zaadbal en punctie bij mij bij eierstokken . Toen had hij verwijzing gemaakt voor het medich centrum kinderwens daar aangemeld en voorgelegd  kon de we aan de slag. 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct