Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Jaarwisseling Een Peuter En Slaap

 • Auteur
  Berichten
 • #10598906

  Hoe doen jullie dat met je kindje vanavond? Hier is veel overlast van buren met keihard de muziek aan, feestjes, mensen die schreeuwen op de staat en tja natuurlijk het vuurwerk.

  Hoe pakken jullie dat aan als je 2jarige wakker wordt van het lawaai?


  Mariemamma
  Bijdrager
  #10598907 Quote

  We troosten onze peuter en dreumes in hun bed. Hebben wel campingbedje bij ons op de kamer klaarstaan, mocht het niet gaan. En verder accepteren dat het een nacht wordt met weinig slaap en een nieuwjaarsdag met chagrijnige kinderen. Hier is trouwens een vuurwerkverbod en er wordt volop geknald… 


  Essil
  Bijdrager
  #10598909 Quote

  Gewoon eruit halen. Jammer dan.


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10598947 Quote

  Precies als Essil. Helaas, het is 1 nacht per jaar. Onze peuter is een drama wbt slapen en heel gevoelig voor prikkels. Jammer dan, dan halen we hem uit bed en zodra het rustiger is een nieuwe poging. 

  Beetje mosterd na de maaltijd dit maar och..

  #10598953 Quote

  Mijn insteek was ook niet van oh my god wat als ie wakker wordt, maar meer… troost je je kind op zijn of haar kamer, blijf je wel in het donker boven ofzo of haal je je kind op en laat het zich dan weer makkelijk naar bed brengen. 

  @Mariemamma: dank je voor je reactie. Ik heb er veel aan gehad. 

  De andere 2 ook bedankt. Mijn kindje is idd wakker geworden, maar gewoon getroost op zijn kamer. Duurde langer dan anders natuurlijk wegens de aanhoudende knallen, maar ja…. hij heeft ook uitgeslapen vanochtend, dus ook wij konden wat langer blijven liggen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct