Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Januari 2019

 • Auteur
  Berichten

 • Wereldwondertje
  Bijdrager
  #10166381

  Hoi,

  Mijn naam is Maaike, 35 jaar en woonachtig in Vijfhuizen, tussen Schiphol en Haarlem. Ik ben moeder van Niek, geboren 6 december 2013, en Jochem, geboren 16 januari 2019.

  Het lijkt mij gezellig om te kletsen met mama’s van januari 2019 kindjes. Het maakt helemaal niet uit of het je 1e, 2e, 3e of 10e kindje is. Ik heb het 5 jaar geleden allemaal al een keer meegemaakt, maar toch is het deze keer heel anders. Bovendien is Jochem ons wereldwonder, omdat het medisch gezien bijna onmogelijk was om nog een 2e kindje te mogen krijgen. 

  Wie heeft er zin om mee te kletsen?

  Liefs, Maaike

  #10166389 Quote

  Gefeliciteerd!

  Wat leuk dat je nog een keer moeder bent geworden desondanks het niet kon. 

  Ik ben mama van een zoontje van 2016 en nu uitgerekend in juli van onze tweede wonder. 


  AmVB
  Bijdrager
  #10166420 Quote

  Ik ben 30 januari mama geworden van ons dochtertje Marley! Ons eerste kindje. Ik klets graag mee!

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie wonder, Jochem. 😍


  Kr
  Bijdrager
  #10166448 Quote

  Hoi! Ik ben 39 en mama van yara (4jaar) en sinds 25 januari mama van Enzo 😄


  Wereldwondertje
  Bijdrager
  #10167449 Quote

  Hoi!

  Welkom 😊. Jullie ook gefeliciteerd met de kleintjes. Wat heerlijk is het om weer met zo’n klein mupje op de bank te zitten en te knuffelen. Hebben jullie dat ook?

  Jochem is echt een heel relaxed mannetje. Slaapt goed, eet eindelijk goed en laat zich alleen horen als hij honger heeft. Hoe is dat bij jullie?

  Zo zn flesjes en dan lekker naar bed. De ene dag is zn laatste fles eerder dan de andere. Meestal blijf ik dan nog wel even wat langer wakker, mijn man doet dan zijn machtfles en ik weer de 1e. Overdag komt hij rond de 3 uur en s nachts spaart hij ons en komt hij maar 1x 😊.

  Liefs, Maaike 


  MamavanAnne
  Bijdrager
  #10172146 Quote

  Hi allemaal,

  Gefeliciteerd met jullie kindjes!

  Mijn naam is Iris, 28 jaar oud en 30 januari voor het eerst moeder geworden van onze dochter Anne. Ik sluit me graag hier aan, gezellig!

  Anne is een heel tevreden meisje, we boffen onwijs met d’r. 

  Sinds mijn partner weer aan het werk is doe ik de nacht en de vroege ochtend voeding. Hij blijft op tot 12 uur/half 1 voor de laatste fles dan kan ik alvast een paar uur slaap pakken.

  Gaan jullie overdag nog echt slapen als de kleine slaapt? Ik merk dat ik daar echt te onrustig voor ben. Er is zoveel te doen altijd in huis, en dan wil ik ook nog elke dag een stuk met d’r wandelen. De dag vliegt voorbij!

  Xx


  Joanneeb
  Bijdrager
  #10174144 Quote

  Hoi allemaal, iedereen gefeliciteerd! 

  Mijn naam is Joanne, 28 jaar oud en ik ben op 1 januari (ja, echt…:P) voor het eerst moeder geworden van ons dochtertje Rozemarijn. Ik sluit me aan. 🙂

  Rozemarijn doet het super, ze is vandaag precies 2 maanden oud, slaapt goed (ook ’s nachts, ik ben heel dankbaar haha) drinkt goed en is heel vrolijk! 

  Ik heb een spoedkeizersnee gehad en het heeft hierdoor vooral mentaal even geduurd voordat ik op de been was. Ik ben afgelopen week weer begonnen met sporten en kan inmiddels ook weer lekker fietsen en autorijden. Heel fijn om weer mobiel te zijn, mijn verlof is hier een stuk leuker door geworden en ik geniet samen met mijn dochtertje met volle teugen!

   

  X


  Fansastico
  Bijdrager
  #10174152 Quote

  Hoi! Wij zijn op 3 januari ouders geworden van een meisje, Romee. ’t is een schat van een meisje, drinkt goed, groeit goed en slaapt een gat in de dag!

   

  Mooi om te zien dat ze elke dag weer wat meer kan, ze begint nu haar stem te ontdekken en leert te schaterlachen. Heerlijk!

   

  Nog verlof tot eind deze maand en dan weer aan het werk (helaas). Romee gaat dan naar een gastouder opvang waar ze op twee dagen zelfs het enige kindje is. Heerlijk rustig dus voor zo’n klein meisje. 

  #10175175 Quote

  Hoi allemaal.

  Wat leuk en gefeliciteerd allemaal! Mijn naam is Rochelle en mijn kleine wonder (ivf kindje)heet tara en is geboren 7 januari.  Ze is een lief en tevreden meisje

  Eind van de maand moet ik weer gaan werken ik zie hier behoorlijk tegen op.ze gaat dan 2 dagen naar de opvang en de andere dagen past mijn moeder op. Haar vader is toen ze een maand oud was weggegaan en moet zeggen dat ondanks alle hulp die ik krijg van mijn moeder en vrienden ik het wel zwaar vind worden,desondanks geniet ik ieder moment van haar

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct