Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Jengelig en kort lontje

 • Auteur
  Berichten
 • #10337502

  Hoi allemaal,

  Mijn zoontje was de afgelopen tijd zo vrolijk en goed te pas, maar sinds afgelopen dinsdag veel aan het jengelen. Hij is over een week 9 maanden oud. Ik merk dat ik zelf hierdoor snel geïrriteerd ben. Zijn sprongetje zou volgens het oei ik groei boek nu juist net een week over moeten zijn… Zijn er moeders die dit herkennen op deze leeftijd? Hopelijk is dit tijdelijk en is hij snel weer zichzelf.


  Rosem
  Bijdrager
  #10337512 Quote

  Je moet rekenen vanaf zijn uitgerekende datum, niet zijn geboortedatum. Heb je dat gedaan?

  Vervelend hé die sprongetjes…!

  Succes! Straks in een keer is je vrolijke ventje weer terug, met allemaal nieuwe trucjes tot zijn beschikking 🙂 

  #10337535 Quote

  Ja, ik heb gerekend vanaf de uitgerekende datum idd. Laten we het hopen haha dat ie weer zo vrolijk en makkelijk wordt. Thanks voor je reactie. 

  #10337549 Quote

  Ja, ik heb gerekend vanaf de uitgerekende datum idd. Laten we het hopen haha dat ie weer zo vrolijk en makkelijk wordt. Thanks voor je reactie. 

  #10337604 Quote

  Het oei ik groei boekje is fijn om te hebben he! Mijn dochter loopt op de sprongetjes 3 weken voor.. Iedere keer als ze anders is als dat we gewend zijn kijk ik erin en zou ze over drie weken de sprong ‘moeten’ krijgen. Ieder kindje ontwikkeld zich anders denk ik, de een heeft het wat vroeger of later en bij sommige kindjes merk je er veel of juist weinig van. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct