Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Jeukende Clitorus

 • Auteur
  Berichten
 • #10495520

  Goeie avond dames, 

  Ik had vraagje ik ben nu 30 weken zwanger en since 2 dagen last van een jeukende clitorus het doet geen pijn het jeukt alleen. 

  Houd altijd goed schoon maar mijn vraag is nu moet ik daar contact voor opnemen met de huisarts of hoort dit bij de zwangerschap. 

  Gr 

  #10495530 Quote

  Ik denk dat het heel lastig is daar een antwoord op te krijgen via het forum. Het zou iets kunnen zijn dat met de zwangerschap te maken heeft, maar het zou ook iets anders kunnen zijn. Er kan vanalles gebeuren in de vagina door hormonen, bacteriën etc., tijdens de zwangerschap of daarbuiten.

  Ik heb zelf momenteel last van wat bulten, en ben van plan dat komende week met de gynaecoloog te bespreken. In het verleden heb ik namelijk een keer een bacteriële infectie gehad en later een aantal keer vaginale schimmel. Het zou kunnen zijn dat één van die dingen is teruggekomen of dat het weer wat anders is, al dan niet vanwege de zwangerschap. Een specialist weet dat dan echt het beste. 


  Phi
  Bijdrager
  #10495541 Quote

  Hoi,

  Ik heb er op dit moment ook last van en de jeuk begon zich bij mij uit te breiden, ik heb een schimmel en er zalf voor gekregen. Zal het even navragen aan huisarts of verloskundige 🙂


  Blijemama
  Bijdrager
  #10495566 Quote

  Ik ken meerdere mensen die last van schimmel hebben/krijgen tijdens de zwangerschap, waaronder ikzelf. Als het echt vervelend is zou ik zeker even contact opnemen. Om het te voorkomen zou ik Chilly protect aanraden, ik had er echt baat bij en ik ken meer mensen die het geweldig vinden!


  JdeB
  Bijdrager
  #10495874 Quote

  Mijn verloskundige gaf aan dat je tijdens de zwangerschap wat sneller last kunt krijgen van een vaginale schimmel. Je kunt bij de drogist Canesten Gyno halen zonder recept en volgens haar zonder problemen gebruiken. Misschien kun je het eens met je eigen verloskundige overleggen om het zeker te weten? Dan is het wel snel over in ieder geval (als het een schimmel is natuurlijk).

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct