Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Jollein Beige Nougat Muurverf

 • Auteur
  Berichten
 • #10540752

  Hi,
  Mijn vriend en ik zijn opzoek naar een muurverf welke een mooie match is met de spulletjes van Jollein in de kleuren beige / nougat.
  Iemand hier ervaring mee of tips? 😇


  Zwaluwtje
  Bijdrager
  #10540759 Quote

  Wij hebben flexa sany steps en ook spulletjes van Jollein in die kleur. Ze zijn niet precies hetzelfde maar het kleurt bij elkaar we mooi. Je kunt flexa kleurtesters halen en dan kijken welke je het mooiste vindt matchen.


  Elisabeth
  Bijdrager
  #10540762 Quote

  Ik weet dat ‘little dutch’ naast spulletjes ook zijn eigen verf kleuren verkoopt. Zaten erg mooie kleuren tussen. Misschien vind je daar iets geschikte?

  #10540763 Quote

  Dankjewel! We hebben inderdaad al een aantal kleurtesters besteld maar kunnen er echt niet uitkomen 🤭

  #10540765 Quote

  Ik weet dat ‘little dutch’ naast spulletjes ook zijn eigen verf kleuren verkoopt. Zaten erg mooie kleuren tussen. Misschien vind je daar iets geschikte?

  Ah super. Ga ik daar ook even kijken 😊


  Galileo
  Bijdrager
  #10540767 Quote

  Wij hebben tijdens ons verbouwing geregeld spullen mee naar de verfwinkel genomen en dan keken ze daar hoe ze die kleur kunnen mengen en welke verf geschikt is, ideaal.

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #10540768 Quote

  Helemaal niet aan gedacht maar super handig!!


  WonderAn
  Bijdrager
  #10540770 Quote

  Heb ook precies deze kleuren en wij hebben de kleur ‘champignon’ van de Gamma gebruikt van het merk Flexa.
  Het is een hele mooie zachte heel licht grijs/beige kleur.


  JdeB
  Bijdrager
  #10541154 Quote

  Niet precies met deze kleur, maar wij hebben ook lichte kleuren van baby’s only gekozen voor de lakentjes enz. Het is natuurlijk heel persoonlijk, maar wij vinden het mooi om voor 1 of 2 muren juist een opvallende / hele andere kleur te pakken. We wisten dat we een dochtertje kregen en hebben op 1 muur gekozen voor een kleur uit de ‘Plum’-serie bij de plaatselijke schilder. Voor een jongen vond ik (camouflage) groen heel mooi en wat neutraler een roestkleur. De rest is wit en bij onze andere dochter hebben we een lichte kleur gekozen uit dezelfde kleurlijn. Dat kleurt eigenlijk altijd goed.
  Ze kunnen tegenwoordig inderdaad zo wat alles mengen, dus als je een kleur ergens gezien hebt kunnen ze ‘m vast maken. Ben benieuwd wat het wordt!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct