Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Jongeren Gezocht Uit Amsterdam Diemen In Gesprek Over Passend Onderwijs

  • Auteur
    Berichten

  • St-Alexander
    Bijdrager
    #10607306

    In opdracht van het Samenwerkingsverband PO en VO doet Stichting Alexander onderzoek naar de behoeften van leerlingen wat betreft informatie en steun over (passend) onderwijs. De uitkomsten van deze gesprekken worden gebruikt bij het vormgeven van steun en informatie aan leerlingen in Amsterdam/Diemen. Er zal namelijk een ‘leerlingensteunpunt’ worden gerealiseerd, maar hoe dit eruit zal komen te zien moet nog worden bepaald, en dat doet het Samenwerkingsverband het liefst op basis van waar kinderen en jongeren zelf behoefte aan hebben.

    Voor wie? Kinderen en jongeren vanaf 11 jaar oud, die op de basisschool of middelbare school zitten in de regio Amsterdam-Diemen.

    Waar? Er zijn twee opties.
    – online, via Teams
    – op locatie, bijvoorbeeld op een school

    Hoe ziet deelname eruit? Leerlingen doen eenmalig mee aan een groepsgesprek of individueel interview. Zij krijgen hiervoor een vergoeding van €15.

    Aanmelden? Stuur Laura een berichtje met je naam, opleiding (welke klas je zit) en op welke manier je mee wil doen (alleen of in een groepje) via 06-12229419, of redeker@st-alexander.nl. Aanmelden kan ook via dit formulier: https://forms.gle/PASRWRoYzXBBNPKaA

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct