Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Jullie Menig Of Ervaring

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker113398
  Bijdrager
  #10227908

  hallo mama’s. 

   

  wij zoude graag een 4e kindje willen alleen ons huis is vol ivb dat ik thuis werk als gastouder nu hebben we perongelijk 25juli onveilige sex gehad vanaf 26juli zit ik in mijn vruchtbaren dagen onze jongeste is 2 willen eingelijk over 2 a 3 zwnager worden de 2 jongste moeten dan samen op 1 kamer slapen ik ben altijd van mening dat iedereen recht heeft op een eigen slaapkamer maar we hebben geen plek meer  heb 2 slaapkamers voor de opvang wat vinden jullie??

   

   

  hoor graag jullie menig ervaring 

  #10227991 Quote

  Eerst maar eens afwachten of je echt zwanger bent misschien? 😉

  Ik heb een dochter van bijna 2 jaar en ben 38 weken zwanger van mijn tweede kindje. We hebben hier in huis maar 2 slaapkamers en geen mogelijkheid tot uitbouwen ofzo. Dus voorlopig slaapt de baby bij ons op de kamer, en over een paar maandjes samen met mijn dochter. Ik maak me daar totaal niet druk om, ze kunnen toch prima samen slapen tot een bepaalde leeftijd? Ik snap dat ze rond de basisschoolleeftijd misschien graag een eigen kamer zouden willen, maar tot die tijd vind ik het niet perse nodig. En dan nog, als er geen ruimte is dan blijven ze samen slapen.. t is niet anders! 

  Of je gaat verhuizen…

  Of je stopt als gastouder of je gaat dat anders vormgeven. 

  En de kindjes die je in de gastouderopvang hebt, slapen alleen overdag natuurlijk. Betekent dat je een van je eigen kindjes toch prima s nachts op één van die kamers kan laten slapen?? 

  Rustig aan… komt tijd, komt raad hoor. Die slaapkamers lijken me  het grootste probleem…

  #10227992 Quote

  Die slaapkamers lijken me NIET het grootste probleem bedoel ik


  gebruiker113398
  Bijdrager
  #10227993 Quote

  wij hebben ook geen ruimte verhuizen is geen optie dus als ze naar de basisschool gaan moeten ze ook samen slapen wij zoude dan ook kiezen voor onze slaapkamer tot de kleine door slaapt en dan samen leggen de opvang anders indelen zou niet weteb hoe het is onze inkomen succes met de laatste loodjes bijna weer zoon heerlijke kleine

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen