Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Jullie Mening Nodig

 • Auteur
  Berichten

 • MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10186457

  Hoi allemaal, 

  Even jullie advies nodig. Ik maak me namelijk een beetje zorgen. Ik ben sinds januari gestopt met de pil. Ik heb eerst een cyclus van 35 dagen gehad en daarna van 40. Dat even ter achtergrond:). Ik ben vorige week ongesteld geweest, vorige week woensdag was de laatste dag. Nu kwam er zaterdag ineens weer wat bloed uit. Zondag niks. Maar zojuist alweer. Geen oud bloed maar rood met wat stolsels. Heeft iemand van jullie hier ervaring mee bij het ontpillen? Ik maak me er meteen wat zorgen over. 


  Fidoo
  Bijdrager
  #10186469 Quote

  Hoi!

  ik ben zelf ook sinds januari gestopt met de pil. Ben afgelopen donderdag eindelijk voor het eerst weer ongesteld geworden. Dit duurde maar 3 dagen (zondag dus helemaal gestopt). Vanmorgen toch ineens weer wat helder rood bloed, wat nu ook wel weer gestopt is.

  ik heb ook veel gelezen dat je lichaam echt een tijd nodig heeft om te ontpillen. Sommige vrouwen blijven een poos hele lange cyclussen houden, waar andere daarintegen een tijdje om de zoveel dagen ineens wat vloeien.

  zou me er nu nog niet zo’n zorgen om maken 😉 

  liefs


  MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10186474 Quote

  Bedankt! Ik kon me het niet herinneren dat ik dit eerder had. Maar zal gewoon bij het ontpillen horen idd. Wat fijn dat je inmiddels wel ongesteld bent geworden!


  Klaasjee
  Bijdrager
  #10186475 Quote

  Ik heb het gehad met de prikpil (kwam ik achter nadat ik doorgestuurd was door de huisarts) leek de eerste 1.5 maand dat t op zn kop stond. Om de 2 weken ongesteld. Toen ging het 2 maanden goed. Toen weer hetzelfde en zelfs zo erg dat een maand lang bijna alleen maar bloedingen had met af en toe een paar dagen geen bloedverlies. Ben door de molen gehaald en niks aan de hand. Blijkt door de prikpil te komen die ik een jaar eerder al gestopt was (daarna spiraal)

  Prikpil is wel anders dan de gewone pil, maar meer om te laten zien dat je lichaam echt wel even van slag kan zijn en dat je je niet meteen zorgen hoeft te maken.


  MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10186522 Quote

  Ik ben echt in totale shock. 


  MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10186523 Quote

  Ik probeer de afbeelding te plaatsen

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10186525 Quote

  ” alt=”” />


  Niet veel soeps
  Bijdrager
  #10186533 Quote

  mandarijntje, is dit wat ik denk dat het is? Een positieve zwangerschapstest? Wanneer heb je deze gedaan?


  MandarijntjeX
  Bijdrager
  #10186538 Quote

  Ik heb deze net gedaan. Ik dacht laat ik gewoon eens een ovulatietest doen en een zwangerschapstest. Gewoon om t e.e.a. uit te sluiten. Ik begrijp er ook niks van. Voor mijn gevoel was ik gewoon ongesteld. Morgen maar even naar de huisarts bellen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct