Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Juni Uitgerekend Hoe Te Doen Met Baby Kamer Inrichten

 • Auteur
  Berichten

 • Grachella Etnel
  Bijdrager
  #10398097

  Hey ik ben chelle, ben al 20 weken zwanger van mijn eerste kindje. Ik wil graag de baby kamer inrichten maar de Corona heeft alles om gegooid. We willen naar de winkels gaan om wat spullen te kopen inplaats van bestellen. Ik ben benieuwd hoe jullie dit doen. Hebben jullie tips als we toch online moeten kopen. Alvast bedankt


  MevrouwI
  Bijdrager
  #10398119 Quote

  Grasonderjevoeten heb ik laatst gekeken, te leuke dingen, al weet ik je budget niet.

  #10398154 Quote

  Witlof dekens en lakens zijn echt geweldig!! Hebben elatiek aan het einden. En bovenin lekker breed zodat je het heel goed kunt in stoppen. Ik gebruikte al heel snel alleen de denken van Witlof.


  Tieske
  Bijdrager
  #10398166 Quote

  Wij maken er een sport van om zoveel mogelijk tweedehands te kopen. Er is zoveel goede kwaliteit te vinden op bijv. Vinted of marktplaats. Dingen die praktisch niet gebruikt zijn of niks hebben geleden.


  Mommytobejuni
  Bijdrager
  #10398180 Quote

  Ik ben 18 weken en inderdaad het is alleen maar online bestellen. Dat maakt het minder leuk maargoed daar kunnen we niets aan veranderen. Ik vind vooral het inschatten van de meubels zo moeilijk omdat we maar een kleine babykamer hebben. Is dat bij jullie ook het geval of heb je meer moeite met kleding?


  Mamamaart
  Bijdrager
  #10398198 Quote

  Ik ben nu 32 weken zwanger en wij zitten midden in de totale lockdown, en wij kunnen niet wachten tot wanneer de winkels open gaan. Dus wij hebben alles besteld ook de meubels, box, andere benodigdheden allemaal via internet het is nu echt even niet anders. Sterkte!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  StephW
  Bijdrager
  #10398205 Quote

  Ik snap dat het lastig is met afmetingen, maar veel spullen hebben dezelfde maat en als je afplaktape in huis hebt: plak de afmetingen af op de vloer zodat je een beetje een beeld hebt. Dekens en kleding zal t probleem niet zijn, en stuur je ook makkelijk retour.


  Gebruiker-S
  Bijdrager
  #10398208 Quote

  Wij hadden toevallig net voordat de winkels dicht zijn gegaan gekeken voor babykamers. Uiteindelijk hebben we het wel online moeten bestellen, maar we hadden ze dus wel kunnen bekijken. En de rest van de babykamer (kleur voor de muur, gordijnen, dekentjes, etc) allemaal online besteld en dan maar hopen dat het klopt qua kleur. Het is nu helaas niet anders. 


  JuniZuster
  Bijdrager
  #10398217 Quote

  Ik wacht het gewoon eventjes af, nu 18 weken zwanger. Ben wel aan het oriënteren zodat als het allemaal weer open is we snel knopen kunnen doorhakken. En als straks ineens de nesteldrang komt is het zo online gekocht.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct