Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Kaartjes Naar Instanties

 • Auteur
  Berichten
 • #10536288

  Ik lees dat geboorte kaartjes ook gestuurd worden naar de verloskundige, huisarts, kinderopvang en de kerk. Hebben jullie dit ook gedaan?


  Yima
  Bijdrager
  #10536291 Quote

  Ja wel naar de fertiliteitskliniek waar we geholpen zijn, het ziekenhuis waar we bevallen zijn en de verloskundige die ons tot week 34 begeleid had. Kraamzorg hadden we op de laatste dag een bloemetje met een kaartje meegegeven. Werd wel positief ontvangen allemaal hoor. Maar het is geen must ofzo.


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10536292 Quote

  Ik ga het zelf alleen naar de verloskundige sturen. Ik beval in het ziekenhuis maar onder begeleiding van de vk. En huisarts heb ik niet echt wat mee te maken gehad tijdens mijn zwangerschap

  #10536293 Quote

  Wij alleen verloskundige. Vonden we genoeg


  Littlegirl
  Bijdrager
  #10536295 Quote

  Wij hebben de verloskundige van het zkh en het team die ons zo goed hebben geholpen een kaartje gestuurd. De verloskundige zelf en de kraamhulp een kaartje toen ze wegging.

  #10536301 Quote

  Wel naar kinderopvang en de verloskundige en de dominee van onze kerk ja. Gewoon omdat we dat leuk vonden. Waar je je kaartje wel of niet heenstuurt is natuurlijk aan jezelf, niks verplicht. Bij ons bij de verloskundige hangen altijd alle kaartjes in de wachtkamer, vond ik leuk om te zien en ook leuk dat ons kaartje daar bij zou komen te hangen!

  read more image Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?

  MamavanSLN
  Bijdrager
  #10536321 Quote

  Ik heb naar de verloskundige, huisarts de kraamverzorgster en de kerk een kaartje gestuurd. Je kan het als je het meer doet ter kennisgeving ook per mail sturen. Je bent niets verplicht. Al kreeg ik wel leuke reacties, want mijn man heeft de kaart zelf gemaakt.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen