Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kado stil geboren baby

 • Auteur
  Berichten
 • #10335372

  Hallo allemaal,

  Ik hoop dat er moeders zijn die mij kunnen helpen. Bij vrienden van ons is hun meisje na 33 weken zwangerschap stil geboren. Om te erkennen dat ze papa en mama zijn geworden wil ik een geschenk voor hun dochtertje geven. Ik vind alleen alle kaarsjes e.d. vooral enkel ter herinnering dus ik zat te denken om het wat luchtiger te houden en een gekleurd lettertreintje met haar naam te geven. Maar nu vroeg ik me af is dat wel gepast? Zijn er mama’s die hetzelfde hebben meegemaakt? Wat vonden jullie fijn om te krijgen?

   

  Alvast bedankt. Groetjes


  JuBle
  Bijdrager
  #10335403 Quote

  Ik heb het gelukkig niet meegemaakt maar zou alleen het idee en gedachte er achter al enorm waarderen. Dat jij zichtbaar maakt dat dit kindje nooit vergeten zal worden maakt jouw kado heel speciaal. 


  hannahsmama
  Bijdrager
  #10335406 Quote

  Ik heb er gelukkig ook geen ervaring mee maar ik denk dat een cadeau waar haar naam ik voor komt heel speciaal is. Zo wordt ze sowieso nooit vergeten en blijft haar naam genoemd worden. Erg mooi idee. 

  #10335483 Quote

  Het klinkt misschien gek, maar een van de mooiste cadeau’s die ik heb gekregen is een schoentje gemaakt van hun geboortekaartjes. Het is nog steeds heel waardevol. Verder zijn er herdenkingsboeken en houten poppetjes waarmee je een gezin samen kunt stellen. Kijk eens op http://www.vlinderkusje.nl en http://www.bundeltjegemis.nl

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct