Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kajakken

 • Auteur
  Berichten
 • #10562777

  Hee hoi
  Een vriendin wil vanavond met mij kajakken. Nu lijkt mij dat heel leuk hoor, maar ik heb dit nog nooit gedaan dus vraag me af hoe verstandig dat nu is tijdens de zwangerschap (nu 10 weken en 4 dagen). Tijdens mijn eerste zwangerschap badmintonde ik en heb ik echt nog wel tot 25 weken (tot Corona )dit fanatiek gedaan met wedstrijden enz. Maar dat was ik al gewend van voor die tijd. Maargoed op dit moment ben ik erg vermoeid en merk ik aan mijn lichaam als ik ook maar iets te fanatiek iets doe dat ik het de volgende dag meteen merk ( ik heb ook nog bloedarmoede te pakken dus werkt dubbel op) Wat zouden jullie doen?


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10562781 Quote

  Luister naar je lichaam. Kajakken kun je gewoon doen, maar als het teveel inspanning kost waardoor je er de volgende dag last van hebt, dan is het misschien beter om niet te gaan. Of je moet de volgende dag de tijd hebben om goed uit te kunnen rusten, dan zou je wel kunnen gaan en dan wat minder fanatiek doen.

  #10562782 Quote

  Goed naar je lichaam luisteren. En even nadenken of je makkelijk halverwege kunt stoppen mocht het toch teveel worden. Ik heb vorige zomer (niet zwanger) gekajakt en vond het best pittig! Als je een tocht gaat maken dan kun je misschien niet zo goed halverwege stoppen


  MJ
  Bijdrager
  #10562876 Quote

  Ligt ook aan het water. Is het een flink wilde rivier met rotsen in het buitenland, of een vlakke rivier in Nederland?

  Ik denk dat het wel gewoon kan. Je kunt ook rustig peddelen 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct