Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kan dit het begin zijn

 • Auteur
  Berichten
 • #10243545

  Goede morgen Dames,

  Hier vandaag 37 weken zwanger vanochtend werd ik wakker van flinke krampen en harde buiken, toen ik de hond uitliet moest ik ook echt tussendoor even stoppen omdat het even flink zeer deed na ongeveer 10 min kwam het weer zouden dit nou oefen weeën zijn of zou het doorzetten (laten we hopen op het laatste ) wie heeft hier ervaring mee heb geen idee wat ik moet verwachten is ons eerste kindje 


  Anemoontje
  Bijdrager
  #10243547 Quote

  Ze zeggen volgens mij dat je dan even onder de douch moet staan en als het aanhoud en erger wordt is het echt als het afneemt zijn het oefen weeen.


  BengelsBaby
  Bijdrager
  #10243575 Quote

  Volgens mij horen oefenweeen geen pijn te doen. Niet dusdanig dat je moet stoppen met lopen. Even afwachten of het in fases blijft terug komen en anders de vk bellen 🙂 spannend! 


  LiekeJill
  Bijdrager
  #10243639 Quote

  Zodra het blijft aanhouden en erger wordt en niks helpt. Dan is het zover je weet zelf echt als het zover is ik weet klinkt raar maar is echt zo. Ik dacht ook elke keer is zo maar de echte weeen zijn heel heftig en zodra je dat voelt gelijk bellen. Maar bij twijfel kan je altijd bellen. Probeer inderdaad warme douche of even te liggen of met een warmte deken waar je pijn hebt. 

  Veel succes in elk geval met de laatste loodjes. 


  Wendess
  Bijdrager
  #10243685 Quote

  Hou maar rekening met voorweeen. Vorige week de hele week harde buiken en menstru krampen om de tien min. Uiteindelijk nu al weer een aantal dagen helemaal niks nakkes nada. Het lichaam kan ons flink voor de gek houden. Bij elke kramp die ik nu heb denk ik “vals alarm” omdat je jezelf anders helemaal gek gaat zitten maken. 

  #10243711 Quote

  Moest toevallig vanochtend ook naar de vk voor controle wel ingestuurd met iets verhoogde bloeddruk was verder allemaal goed het kon inderdaad wel goede oefen weeën zijn moest  het beetje in de gaten houden 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Klijn
  Bijdrager
  #10243859 Quote

  Ik dacht ook heel leuk “vals alarm” toen ik met 36 weken een en ander voelde… Bleek toch echt de bevalling te zijn!

  Met andere woorden: het is voor iedereen anders. Ik had hele milde krampen maar bleek de volgende ochtend wel al 5cm ontsluiting te hebben. Anderen hebben flinke pijn en daar blijkt niks aan de hand te zijn… Succes met de laatste loodjes!


  Ikky
  Bijdrager
  #10243896 Quote

  Dat je bloeddruk omhoog is gegaan zonder bijzondere oorzaken (stress e.d.) zegt wel wat hoor! Dan gaat het niet lang meer duren..


  Albana
  Bijdrager
  #10243959 Quote

  Als ik jou was zou ik de verloskundigen bellen en even laten checken. Toen ik voor het eerst zwanger was. Ik wist ook niet wat ik had. Mijn zoon is met 33.2 weken geboren. Die dagen ervoor toen ik nog niet bevallen was kreeg ik eerst beetje bandenpijn alsof ik ongesteld moest worden. De hele nacht met warmtekruik tegen mijn rug aan want het deed zeer en wist niet dat ik weeen had. Heb verloskundigen gebeld de volgende dag moest urine check doen. Ze zagen dat ik eiwit had en dat het niet kwaad is en dat ik rustig aan moest doen. 11 uur savonds op de bank en wat gebeurde ja mijn vliezen waren gebroken. Met spoed naar het ziekenhuis. 4 dagen erna me zoon in me armen gekregen.

  Als je zwanger bent. Het kan je voor de gek houden. Vooral als je voor het eersy zwanger bent. Maar als je ergens last van hebt maakt niet uit waar. Bel de verloskundigen en ga erheen om te controleren. Elk zwangerschap is anders. 

  Ik wens je een goede zwangerschap💋

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct