Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kan dit wel?

 • Auteur
  Berichten

 • elissip
  Bijdrager
  #10242758

  Hallo Dames,

  Oke, hier komt een heel verhaal en ik hoop dat jullie het begrijpen.

  Mijn vriend en ik hebben een heerlijke dochter van bijna 16 maanden. Toen wij voor het eerst zwanger probeerde te raken maakte ik gebruik van ovulatietesten van Sensitest. Mijn lichaam maakte veel LH aan want tijdens de piek waren de testen altijd net zo donker als de controlestreep.

  Nu willen wij wel graag een tweede maar we willen graag wachten tor november/december om weer te gaan proberen omdat ik dan een nieuw contract krijg op mijn werk. Daarnaast studeert mijn vriend nog en we verwachten dat hij dit laatste jaar haalt en dan klaar is in juli. Dus liever niet eerder als dan uitgerekend zijn.

  Nu ben ik vorige maand gestopt met de pil om mijn lichaam alvast te ontpillen. We gebruiken ovulatietesten zodat we alleen een condoom hoeven te gebruiken tijdens de vruchtbare dagen. Gistermorgen en vanmorgen ovulatietest gedaan en uiteindelijk een superlicht streepje die je in eem bepaald licht moest houden om hem uberhaupt te kunnen zien. Dus mijn vriend en ik hebben gewoon seka gehad omdat ik er vanuit ging dat die eisprong nog wel even zou duren. Nu zojuist wilde ik gaan plassen en had ik hele slieterig slijm doorzichtig wat tijdens het uittrekken van mijn ondergoed tervoorschijn kwam (sorry voor de details). Kan het zo zijn dat ik dan toch nu een eisprong heb en dat de testen niet kloppen? Ik zit op dag 15 van mijn cyclus en heb een onregelmatige cyclus. Wie herkent dit?

   

  P.s. ik weet dat het niet slim was om onveilig te vrijen.

   


  Klijn
  Bijdrager
  #10242762 Quote

  Het is pas een positieve test als hij echt goed donker is, maar ze kunnen wel snel veranderen van heel licht naar heel donker. Ze lopen niet altijd langzaam op zegmaar. Zeker als je een onregelmatige cyclus hebt, zou ik niet vertrouwen op alleen ovulatietesten…


  Nicolle B
  Bijdrager
  #10242765 Quote

  Is het niet de sperma die ermee uit komt ?? Geen idee of dat rekbaar is.

  En weet je zeker dat dat betrouwbaar  is vind het nogal  gewaagd om die ovulatie  testen te gebruiken. 

  Bedoel spermacellen  leven meerdere dagen en de laatste keer dat ik ovulatie  testen  gebruikte was het ineens van een heel licht streepje naar een mega donker streepje de dag erna. Dus ik had binnen 2 dagen mn ei.

  Dus niet heel betrouwbaar  wat jullie doen denk ik zo.

  Verder kwa slijm kan ik er nooit een pijl op trekken dus geen idee 


  elissip
  Bijdrager
  #10242766 Quote

  Bedankt voor jullie reacties.

  Nee slijm merkte ik echt paa vandaag. Mocht het wel raak zijn dan is het kindje natuurlijk meer dan welkom

   Maar het zou fijn zijn dat mijn vriend nog even rustig kan afstuderen.

   


  Mommytobeeeeee
  Bijdrager
  #10242785 Quote

  Vriendin van mij had 1x onveilig seks 6 dagen voor ovulatie. Die was zwanger dus je kunt al die dagen voor ovulatie ook gwoon zwanger worden

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct