Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kan Geen Water Drinken

 • Auteur
  Berichten
 • #10590235

  Hallo meiden, ik heb een vraagje ik ben 13+1 zwanger met me eerst baby en heb alles geprobeerd met water om het te drinken maar het komt er net zo hard weer uit voorde rest kan ik alles drinken maar geen water,limonade, thee, bouillon

  Ik hoop dat jullie misschien tips hebben voor me.

  Groetjes celies


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10590236 Quote

  En hele dunne ranja dat net de water smaak er af is.


  Ananasss
  Bijdrager
  #10590238 Quote

  Geen water drinken? Ga je echt niet kapot van. Is maar tijdelijk 

  #10590249 Quote

  Ik had het  in mijn eerst trimester en nu nog steeds in me tweede ik probeer het echt maar, het gaat misschien 2a3 slookjes goed en daarnaar gaat het mis,mij verloskundige zegt er niks over en ik kan ook niemand die dit had ,het enige wat de verloskundige zegr ja dat is normaal veel zwanger vrouwen vinden water niet lekker , maar een heel klein beetje limonade kan ik wel weer proberen. 

   


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10590260 Quote

  Ik had daar ook last van, wat ging in beperkte mate bij mij was ORS, appelsap, caffeinevrije cola, alcoholvrij witbier, bouillon en het vocht van instant noodles en dan nog had ik moeite om anderhalve liter op een dag binnen te krijgen. Normaal leef ik op water en thee en drink ik daar makkelijk 3 liter van per dag, maar de eerste 16-18 weken van een zwangerschap heb ik echt de grootste moeite om vocht te drinken en binnen te houden (en ik heb echt een heleboel gezondere opties geprobeerd voordat ik deze vond). Ideaal is het natuurlijk niet, want je wilt het juist extra graag gezond doen allemaal, maar geen vocht binnenkrijgen is erger voor je dan ook wat minder gezonde toevoegingen binnenkrijgen. Ik heb ondanks dat twee gezonde kereltjes gekregen en het werd dus beide keren ruim na het eerste trimester gelukkig wel beter bij mij. Hopelijk kan jij ook snel weer gewoon normaal water binnenhouden! 

  #10590270 Quote

  Ik hoop het want dit is niet echt leuk al 13 weken probeer ik het en het komt er zo weer uit

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Essil
  Bijdrager
  #10590279 Quote

  Melk


  Tesssa
  Bijdrager
  #10590283 Quote

  Ik zou vooral op zoek gaan naar wat er wèl binnen blijft.. Ik dronk veel melk en cola, terwijl ik dat allebei echt niet lekker vind als ik niet zwanger ben. Of vruchtensap, liefst beetje zure smaak. Misschien niet altijd het gezondste, maar dat vond ik minder belangrijk. Het is belangrijker dat je links of rechtsom vocht binnen krijgt. Of waterijsje? Dingen als appelmoes en yoghurt? 

  #10590289 Quote

  Waterijsje dat kan ik wel proberen thanksss

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct