Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Kan Ik Zonder Termijnecho Zelf Persoonlijk Een Pretecho Maken

 • Auteur
  Berichten
 • #10312878

  Hoi meiden, mag ik of kan ik zonder termijnecho een pretecho zelf plannen of maken. Wie heeft ervaring mee? In 16 week zwangerschap termijn. 

  #10312892 Quote

  ja in baby vision delft! Suc6

  #10312893 Quote

  ja in baby vision delft! Suc6

  #10312923 Quote

  Ik ben nu 6 weken zwanger ik wil niet termijecho maken. Wil ik direct pretecho maken bij een echo bureau als ik 16 weken zwanger ben dan zal ik wel zelf betalen.

  Ik bereken mijn uitgerekend datum  via internet.


  Angeliqueee
  Bijdrager
  #10312944 Quote

  Waarom wil je geen termijn echo tussen 10 en 12 weken? Volgens mij word deze echo gewoon vergoed door je zorgverzekering dus waarom zou je het niet doen. Je krijgt dan te horen of alles goed, je 1 baby hebt, het goed krijgt, naar het hartje kijken, hoeveel weken je daadwerkelijk zwanger bent.. en je bent nog maar 6 weken.. en dan wil je met 16 weken een pretecho terwijl je helemaal niet weet wat er in je lichaam speelt. Vind het persoonlijk zelf een hele gekke keuze en na mijn mening geen gebruikelijke keuze. Dus kan alleen zeggen succes!


  Hnvd
  Bijdrager
  #10313114 Quote

  Is er een reden waarom je geen termijnecho wil?

  Het lijkt mij overigens dat een termijnecho zelfs verplicht is aangezien dan onder andere je definitieve uitgerekende datum wordt bepaald en of het een meerling zwangerschap is. Dit is belangrijk om je verdere noodzakelijke zorg rondom je zwangerschap te bepalen. Een uitgerekende datum die je zelf hebt berekend is alleen een indicatie. 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10313148 Quote

  Ik denk dat ik snap waarom je de termijn echo niet zou willen. De gedachte dat je ipv termijn echo een pretecho kan doen in een situatie waarin we nu bevinden is logisch. Echter, pretechos worden nu momenteel niet gemaakt.

  En bedenk dat in het eerste trimester zo ontzettend veel in jou gebeurt. Positieve dingen, maar soms helaas ook minder leuke dingen en die horen gewoon bij de eerste termijnecho gezien te worden. Gezondheid van jou en de baby is toch wel belangrijk neem ik aan. 

  Probeer geduld te hebben. 


  Ananasss
  Bijdrager
  #10313899 Quote

  Hou jij nou maar gewoon eens op met je stomme reclame Posts voor babywatcher. Elke keer maar je weer een nieuw account aan om alle berichten van onzeker dames te spammen met dezelfde berichten. Altijd jij of je nichtje of wie dan ook die er zooooo veel aan heeft gehad. Bah

  @to. Ik ben bang dat een pret niet echo er voorlopig niet in zit. Ik zou gewoon maar de termijnecho laten doen. Wat is je reden om dit niet te willen?

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen