Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kan Misselijkheid Afnemen Na 9 Weken

 • Auteur
  Berichten
 • #10395147

  Vandaag ben ik precies 9 weken zwanger. Ik lig al 2 weken ziek in bed, kots misselijk, kokhalzen, soms overgeven.

  Sinds 2 dagen lijkt het beter te gaan, ben nog wel misselijk maar hoef niet meer over te geven. Kan het zijn dat de misselijkheid zich aan het afbouwen is?

  #10395152 Quote

  Ik was veel misselijk, maar nog lang niet zo erg als jij omschrijft. Rond de 9e week was ik weer helemaal fit! Hopelijk jij ook.


  Debb
  Bijdrager
  #10395166 Quote

  Heh wat vervelend. Veel beterschap!

  Ik ben nu ruim 8 weken en ben pas de afgelopen dagen misselijk geworden. Eerder had ik heel erge buikkrampen. Maar die hebben zich nu ingeruild voor misselijkheid. Ik hoop ook dat het niet te lang blijft aanhouden. 

   


  Tgh
  Bijdrager
  #10395188 Quote

  Heyhey!

  Tot week 9 is alles rustig en fijn verlopen! Nu week 10 is aangebroken al 6 dagen aan een stuk door kotsmisselijk! Hopelijk voel ik me gauw weer wat beter!


  JMerel
  Bijdrager
  #10395201 Quote

  Hier nu 10wk zwanger en voel me ook al een stuk beter. Heb niet hoeven spugen, maar wel vaak misselijk gevoel, vooral s avonds.


  GebruikerOVN
  Bijdrager
  #10395282 Quote

  Ja hoor dat kan zeker. Je hormonen hebben pieken en dalen waardoor je je ineens een stuk betrr kunt voelen. Ik ben bijna 18 weken zwanger en nog steeds op en af heel erg misselijk.. Maar heb genoeg dagen tussendoor gehad dat ik me ineens prima voelde! 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Daniek
  Bijdrager
  #10395337 Quote

  Verschilt enorm per persoon.. ik was bij mijn zwangerschap tot 20 weken heel erg misselijk, kon echt niks!  Eerst zei iedereen met 12 wk word het minder, toen met 16 wk en uiteindelijk werd het dus beter met 20 weken.. probeer je rust te nemen en kijk wat je wel en niet kan eten en drinken!  Het word hopelijk snel wat minder! 

  #10395379 Quote

  Hoi,

  De misselijkheid kan zeker afnemen. Kan ook weer terugkomen helaas. 

  Bij mijn vorige zwangerschap tot 17 weken misselijk geweest. Nu vanaf 6 weken weer misselijk en bij 9 opeens voorbij. Ik dacht zal wel weer net zo lang duren als de vorige keer maar het is echt weggebleven en inmiddels 22 weken zwanger.

  Hopelijk voel je je de komende tijd beter en dan gewoon lekker genieten van het feit dat je niet meer zo misselijk bent!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct