Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Karakter baby

 • Auteur
  Berichten
 • #10175942

  Een forum omdat ik alleen op de bank zit, met een slapende baby en toch wel heel erg nieuwschierig ben naar ervaringen van andere ouders!

  Ik las vanmiddag een artikel over het karakter van je baby.

  Rustig in de buik, rustige baby. Druk in de buik, drukke baby? Koppige baby is een koppige dreumes.

  Wat is jullie ervaring? Ben toch wel erg benieuwd!

   


  MWH
  Bijdrager
  #10175992 Quote

  Denk dat het wel kan kloppen. Mijn baby was snachts heel druk in de buik. En kreeg ook heel vaak trappen tegen mn ribben. Nu is ze 3,5 week oud en op het begin ook vaak snachts actiever. En ze trappelt ook heel erg met haar beentjes. Ze kan zich echt al hard afzetten met haar voetjes. Dus bij mij herken ik dat wel van in mijn buik. 

  Ook waren de echo’s altijd erg lastig, ze dook altijd weg met haar hoofd, of draaide haar hele lichaam weg. Ook met de 3D echo, elke keer haar gezichtje wegdrukken of handjes ervoor etc. Dat doet ze nu ook als wij foto’s van haar willen maken haha. We krijgen geen fatsoenlijke foto gemaakt haha, net als de echo’s. 

  Ben benieuwd hoe andere dit hebben ervaren 


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10175995 Quote

  Mijn dochter was altijd heel druk in mn buik! Ik grapte ook altijd dat wanneer wij gingen wandelen na het eten ze ook mee wandelde want ze trapte altijd erg veel haha. Ook was ze vooral s’avonds en snachts erg druk en veel mensen zeiden vaak dat wanneer ze geboren zou zijn, ze dan ook heel actief zou zijn. Nou dat was na een weekje alweer over hoor! Ze blijft nu altijd wel veel in beweging en trapt het liefst in de wipstoel heel druk met dr beentjes 😄

  #10176058 Quote

  Ik denk dat ’t wel klopt! Onze zoon was ook zeer actief in mijn buik. Mijn placenta lag aan de voorkant en dat was een goed stootkussen, al kwam hij er soms dwars doorheen met z’n getrapt en gebeuk 😉 Hij is al vanaf het begin een drukke, actieve baby. Stil liggen komt echt niet in zijn woordenboek voor. 


  Afrikbaby
  Bijdrager
  #10176064 Quote

  Hier lijkt het ook te kloppen! Onze zoon was altijd al rustig in de buik. Voelde hem ‘s nachts eigenlijk nauwelijks en overdag meest rond vaste tijdstippen. En nu is het eigenlijk net zo! 


  Esssss
  Bijdrager
  #10176086 Quote

  Nou hier klopt het voor geen meter. Me Zoon was altijd rustig in me buik en soms voelde ik bijna geen leven en moest ik echt ff duwen in me buik om een reactie te krijgen. Toen hij was geboren was hij niet zo rustig als in me buik. Hij was en is nog steeds extreem actief. Kan geen een minuut stil zitten. Ik noem hem altijd een wiebelkont hahah

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Annelorr
  Bijdrager
  #10176124 Quote

  Hier het zelfde als bij Esssss in de buik erg rustig en nu lekker druk bewegen 😉


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10176133 Quote

  Klopt deels bij ons. Mijn zoontje was erg rustig in de buik en ook een heel rustige baby. Mijn man en ik zeiden regelmatig dat we een “sufferdje” hadden gekregen. En toen kwam met 1,5 een testosteron piek, weg was het sufferdje. Maar toch nog een wat afwachtend kindje, kat uit de boom kijker, introvert.

  Mijn dochtertje was drukker in de buik, ook s nachts hield ze me regelmatig wakker. Ze is nu bijna 9 maanden en is s nachts nog steeds actief 🙁 

  Er zit echt wel wat meer pit in de dame in vergelijking met haar broer, is veel meer aanwezig en heeft een duidelijke mening (hoezo moet ik uit een fles drinken als ik 6 maanden ben, doe het lekker zelf). Ik weet nu al hoe dat gaat straks. We kunnen met haar flink wat tegengas verwachten.


  Suffjuh
  Bijdrager
  #10176192 Quote

  Hier tijdens de zwangerschap snachts rustig en overdag druk. Nu slaapt ie ook goed snachts en smiddags en overige uren lekker druk. Nu zwanger van de 2e zwangerschap het zelfde. Ben benieuwd als ik bevallen ben 😂. Was vroeger zelf ook erg druk 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct