Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kerstpakket oppas oma

 • Auteur
  Berichten

 • Wendy Vos
  Bijdrager
  #10362863

  Hoi dames, ik werk sinds augustus op een dag dat mn dochtertje van 1.5 niet naar de opvang gaat. Sindsdien passen mijn moeder en schoonmoeder op de dinsdag op. Het lwek mij leuk om hun een kerstpakketje te geven met wat originele cadeaus erin.. Nu met corona is een uitje cadeau geven ook niet echt een idee.want dat komt er voorlopig toch niet van. Iemand een idee wat ik in het pakketje kan stoppen?

  Vorig jaar kregen ze allemaal een jaarkalender met fotos van mijn dochter erop. En dat wil ik dit jaar ook geven maar dat wordt gewoon een kerstcadeau. 

  #10362864 Quote

  Wij hebben ze vorig jaar een trolbeats armband gegeven met een bedel waar je tekst op kon drukken. Daar hebben wij bedankt lieve  oma op laten zetten 


  Daniëlle Q-M
  Bijdrager
  #10362875 Quote

  Ik heb de scheurkalender van Van en Voor Oma gekocht. Zag er zo leuk uit! Maar geen idee of hij ook echt leuk is, heb hem wel binnen maar zit in plastic, en wil dat niet openmaken..


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10362907 Quote

  Als je googlet op “hotel oma” krijg je leuke bordjes, lakentje, serviesje enz. Wat ook leuk is is een bedeltje voor een armband die ze al hebben misschien, eventueel met naam zoals trollbeats. 


  Wendy Vos
  Bijdrager
  #10362986 Quote

  Dankjewel voor jullie reacties 🙂 

  Heb zelf nog een kussen gevonden met oma’s plekkie en misschien dat ik daar wel een fles rose bij doe.een geurkaarsje en een kerststukje ofzo…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct