Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kidsmill Up! Meegroeistoel ervaring

 • Auteur
  Berichten

 • Molly
  Bijdrager
  #10239658

  Hoi hoi! 

  We zijn druk bezig met de inkopen / babyuitzet voor ons kleine meisje wat in januari geboren zal worden. Ik heb mijn oog laten vallen op de Kidsmill Up! meegroeistoel en vroeg me af of hier ook mensen zijn die ervaringen hebben met deze stoel? 
  Ik wil zelf graag de stoel inclusief newborn set en wipstoel onderstel. Alles bij elkaar is dit nog best prijzig (+- 500 euro). Is deze stoel dat waard?:) 

  Van Babypark begreep ik dat er geen universele speelboog is wat op de wipstoel past. Op internet kan ik hier verder niks over vinden.. Is er iemand hier die dit weet? Het lijkt me wel leuk om een speelboog op de wipstoel te kunnen plaatsen. 

  groetjes! 

  #10240855 Quote

  Hoihoi, wij hebben ook de kidsmill up alleen niet de wipper maar zijn erg tevreden! Onze dochter is 4 maanden dus zit nog in de newborn stoel. Erg fijn dat die meegroeit, we hebben nog getwijfeld toen tussen deze en de triptrap van Stokke maar vonden het newborn gedeelte mooier van de kidsmill. 

   

  Groetjes


  MWH
  Bijdrager
  #10240896 Quote

  Wij hebben de hauck meegroei stoel, ziet er bijna hetzelfde uit, maar een stuk goedkoper. En echt wel goede kwaliteit. De newborn set kun je ook gebruiken als wipstoeltje. Je zou eens kunnen vergelijken, scheelt een hoop geld. 

  Ik heb ook gezocht naar een speelboog, heb het weleens bij iemand gezien, zit dan vast op dezelfde manier als een parasol aan de wandelwagen zegmaar. Maar heb het nooit in een winkel zien liggen. 


  Veerveer
  Bijdrager
  #10240970 Quote

  Hij staat bij ons klaar voor onze dochter in december, dus heb hem nog niet gebruikt. Heb ook de newbornset met wipper en babysit voor daarna.

  tip: je kan voor 370 euro alles bovenstaand nu bij Babypark kopen. Scheelt toch weer 140 euro met de 500 euro waar je vanuit ging;)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct