Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kind Ziek

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanRomée
  Bijdrager
  #10514366

  Hoi allemaal, ik hoor graag jullie mening over iets.

  Mijn dochtertje is sinds gisteravond erg ziek. (Krentenbaard, erg verkouden en hoge koorts) Normaal gaat ze altijd op dinsdag en donderdag naar mijn moeder maar omdat ze nu zo ziek is zag mijn moeder dit niet zitten. Ik kan dat wel begrijpen.. mijn vriend daarin tegen vind het onzin en snapt niet dat mijn moeder dit niet doet.. Wij hebben nu een drukke week kwa werk en aangezien wij zzpers zijn ik dus de komende dagen niks verdien. Nu vind ik mijn dochter belangrijker dan geld maar bij hem lijkt dat op het moment niet zo te zijn.. wat vinden jullie hier nu van?

  Mijn dochtertje is trouwens net 1 jaar.


  Vivj
  Bijdrager
  #10514368 Quote

  Ziek is thuisblijven is mijn mening


  anooniem
  Bijdrager
  #10514369 Quote

  Kindjes die ziek zijn zijn het liefst lekker thuis in hun eigen omgeving bij papa of mama. Dus inderdaad, lekker thuis laten. ❤ ze zijn maar zo kort klein & nu hebben ze je gewoon nog nodig!

  #10514370 Quote

  Idd. Als je kind ziek is wil ik zwz thuisblijven. Dan maar aan het werk als ze weer slapen. Zieke kindjes slapen vaak meer dus dan maar paar uurtjes werken.


  RomyVM
  Bijdrager
  #10514379 Quote

  Ziek kind blijft thuis inderdaad, want ze zou ook niet naar de kinderopvang mogen als ze daar heen zou gaan. En ja, dat komt wel eens rot uit (ook als je geen zzp-er bent), maarja.. t is niet anders. Lekker uitzieken bij papa en mama. Krentenbaard is ook nog eens enorm besmettelijk dus wat dat betreft zou ik haar als oma zijnde ook even niet graag om me heen hebben. Als volwassene kun je ook Krentenbaard krijgen en er flink beroerd van zijn.


  HeHoLetsGo
  Bijdrager
  #10514383 Quote

  Thuis blijven. En niet omdat ik denk dat mijn moeder zou zeggen dat ze dan liever niet oppast, maar omdat een ziek kindje gewoon t liefst bij z’n eigen ouders is. Als wij ziek zijn wil je ook op je eigen bank of in eigen bed liggen, heb je ook geen behoefte aan de deur uit te gaan.

  Lees ook: Relatie na de geboorte van je kind

  Sopi
  Bijdrager
  #10514478 Quote

  Ik vind het heel begrijpelijk van oma en zou er zelf niet eens over nadenken om haar zo ziek daar naartoe te brengen. Waar wil je zelf zijn als je je super beroerd voelt? Juist.. thuis! In je eigen bed, op je eigen bank en bij je eigen moeder. Het komt helaas nooit uit, maar het is niet anders.


  MamaE
  Bijdrager
  #10514479 Quote

  ik begrijp je moeder heel goed, krentenbaard is erg besmettelijk en daar kun je als volwassene erg ziek van worden. 
  Bovendien, als het even kan hoort een ziek kindje naar mijn mening in zijn/haar eigen bed bij zijn/haar eigen papa en/of mama.

  Sterkte!

  #10514564 Quote

  Gewoon haar thuis laten. Ik vind het heel logisch dat je moeder aan heeft gegeven haar nu niet op te vangen. Volgens mij is krentenbaard ook besmettelijk? Met hoge koorts wil je dochtertje lekker bij mama zitten. Jammer van de centen, maar dat kan je verwachten wanneer je kinderen krijgt. Die worden ook wel eens ziek. Wanneer het echt financieel lastig wordt zou ik loondienst gaan misschien een optie zijn

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct