Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kinderkleding 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10140373

  Mijn zoontje is gelukkig kerngezond en groeit met de dag. Voor mijn idee kan ik iedere dag nieuwe kleding kopen, omdat hij zo snel eruit groeit. Hebben jullie tips hoe ik langer met de kleding kan doen of zijn er merken waar ik kleding kan huren of leasen?  Groetjes, julie

  #10140375 Quote

  Wij kopen de kleding voor onze dochter vaak op een kinderkledingbeurs. Bij ons in de buurt heb je zeker elke 2/3 maanden zo’n beurs. Daar verkopen andere ouders dan de oude kleding van hun kinderen voor echt 1/2 euro per stuk. Je zou eens op internet kunnen kijken of dat bij jou in de buurt ook bestaat.

  Verder zou ik eens in je omgeving vragen of mensen nog kinderkleding hebben liggen. Buren, vrienden, familie. Je weet maar nooit. Al hebben ze zelf geen kinderen, misschien kennen ze wel weer iemand met kinderen.

  Je zou ook voor kerst kleding kunnen vragen.

  Tot slot is de kleding van Zeeman goedkoop én ook nog eens van goede duurzame kwaliteit. Daar halen wij basics vandaan (rompers, broekjes, slabbetjes, etc.).

  Succes!


  Happynewmum
  Bijdrager
  #10140395 Quote

  Kijk ook eens op Facebook-groepen en Marktplaats. Wij krijgen binnenkort ons eerste kindje en omdat ze overal zo snel uitgroeien, hebben we t/m maat 80 tweedehands aangeschaft. Zo blijven de kosten te overzien en hoeft een deel niet ongedragen weer weg.

  #10140408 Quote

  Dankjewel NewMomL voor de reactie! Ik ga zeker eens even kijken bij de Zeeman en die beurzen zijn ookwel echt een uitkomst! Familie valt echter af omdat ik echt een familie heb die opruim freaks zijn, dus oude kinderkleding is al jaren geleden de deur uit gegaan. En de Zeeman heeft dan duurzame kwaliteit zei u, want dat vind ik ook belangrijk. Weet u eventueel nog andere merken die duurzaam zijn, met betrekking dat de kleding gemaakt is van stof die gerecycled is? 

  #10140409 Quote

  Oh great and I will prefer you this wholesale website for baby salwar suits and trouser shirts here http://www.faisalabadfabricstore.com/

  #10140410 Quote

  Happynewmum, wooowww wist niet dat het aanbod zo groot was op Marktplaats ook. En u heeft die kleding dan opgehaald of laten verzenden? 

   

  Lees ook: Naar de basisschool

  Saarvp
  Bijdrager
  #10140514 Quote

  Bijvoorbeeld truitjes kan je best een maatje te groot aanschaffen en daar gewoon de mouwtjes van omslaan. En inderdaad lekker bij de Zeeman shoppen. Lidl heeft ook leuke en voordelige babykleding.


  Naniene
  Bijdrager
  #10146999 Quote

  Kinderkledingbeurzen ideaal! Ik koop eigenlijk heel weinig nieuw voor mijn dochter. Zeker de kleine maatjes zien er nog prima uit als ze door 1 kindje gedragen zijn. Nu ze wat ouder wordt en minder snel groeit koop ik weleens wat nieuw maar vaak in de uitverkoop. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct