Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kinderkleding

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Auteur
  Berichten

 • Eva VanLier
  Bijdrager
  #5696640

  beste ouders, 

  Ik ben van plan om een kinderkleding lijn op te zetten. Graag zou ik van  (aanstaande) ouders horen wat zij belangrijk vinden wat betreft kleiding voor uw kind.  Ik hoor graag u mening over prijs/kwaliteit, uiterlijk, stofsoort,  pasvorm etcetera. Alle meningen en informatie zijn welkom. Alvast bedankt voor uw medewerking!

  Eva


  x-KaaR-x
  Bijdrager
  #5696664

  Heyhey

  Voor alle kleine maatjes (maat 50/56/62/68) vind ik de prijs het belangrijkst. Ze hebben het zo kort aan waardoor ik niet meer dan 5eu per shirtje of broekje wil uitgeven.. Stofsoort voor die maatjes katoen aanhouden, dat ademd goed en is met wassen makkelijk.. Verder heb ik zo geen tips. Succes in ieder geval!


  Eva VanLier
  Bijdrager
  #5696678

  Bedankt voor je reactie! Wat vind je van de pasvorm?  Vind je drukkers in de kraag fijn of heb je liever een wikkelshirt met eventueel drukkers voor de kleintjes? Ik hoor in mijn omgeving dat veel ouders de pasvorm van veel kleding voor de allerkleinste onprettig vinden. Ervaar jij dit ook zo?


  5940531
  Bijdrager
  #5696702

  Leuk zeg dat je hier mee bezig gaat. Ik vind zelf de losse truitjes en broekjes het fijnst voor die kleintjes en vooral zachte stoffen waarmee ze ook zo het bed in kunnen. Drukknoopjes vind ik fijn.  Bij die kleine maatjes geen capuchon.  Succes.


  5940531
  Bijdrager
  #5696703

  O ja, schiet nog wat te binnen. Leuke neutrale pakjes in de kleinste maatjes. Daar is niet veel van omdat de meeste weten dat het gaat worden. Zo schattig die echte neutrale pakjes.


  Eva VanLier
  Bijdrager
  #5696799

  Bedankt voor je reactie!


  x-KaaR-x
  Bijdrager
  #5697080

  En inderdaad geen capuchon voor de kleintjes. Zie dat super veel terwijl dat echt niet lekker ligt. En aangezien zo’n kleintje veel op zn rug ligt. Verder drukknoopjes inderdaad. En mn kindje zit nog in de buik dus qua pasvormen kan ik nog niet echt wat zeggen.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct