Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kinderwagen 3

 • Auteur
  Berichten
 • #10286218

  Hoi dames,

  In juni ben ik uitgerekend van ons 2e kindje en straks zitten we met baby en meid van 1 jaar en 2 maanden. Wie weet een goed kinderwagen voor deze combi? Of alternatief?  

  #10286256 Quote

  Je hebt er een aantal. Waar je oa ook op moet letten of de wagen in de achterbak van de auto past. Bij ons paste alleen de bugaboo donkey (mooi maar erg mooi) of de mountain buggy. Die laatste hebben wij tweedehands gekocht. Hij rijdt heel soepel, grote bak eronder. Kwalitatief wel wat minder (wat lappere zonnekap enzo), maar daar is de mindere prijs wel naar. Wij zijn blij met de wagen!

  #10286257 Quote

  Bij de donkey bedoel ik; mooi maar erg duur 😉


  Ellytje
  Bijdrager
  #10286337 Quote

  Geen idee hoe groot een kindje van 1 jaar en 2 maanden is hoor, maar wij hebben de Nuna Demi Grow en daar kun je een combi maken van de reisweig en zo’n wat groter zitje, of 2 van die grotere zitjes zelfs. Ik vond deze prijs technisch ook heel aantrekkelijk en vind hem ook super mooi. We hebben m alleen nog niet gebruikt, maar hoor van een kennis dat hij super fijn is.


  Niempje
  Bijdrager
  #10286395 Quote

  Uppababy heeft erg mooie en fijne wagens. Ze rijden echt heerlijk!

  Ik weet alleen je budget niet natuurlijk, ook deze zijn erg aan de prijs.


  Denise Kerber
  Bijdrager
  #10286398 Quote

  Zelfs was ik heel blij met mijn Bugaboo Donkey, maar afhankelijk van je budget en andere eisen voor een kinderwagen kan je een betere keuze maken. Je kan bijvoorbeeld kijken naar andere eigenschappen als banden, hoogte etc die je belangrijk vindt.

  Op internet vond ik deze keuzehulp, misschien helpt het je iets bij het maken van een keuze. Je kan in ieder geval uit vinden wat je zoekt in een kinderwagen. Succes! 

  https://www.supersales.nl/gids/kinderwagen-kopen

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct