Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kinderwagen Nuna

 • Auteur
  Berichten
 • #10467175

  Hi,

  Ik vroeg me af of iemand ervaring met Nuna mix next heeft, en deze zou willen delen.

  Alvast dank! 

  #10467209 Quote

  Wij hebben deze set en het bevalt echt top tot zover! Tot nu toe enkel de reiswieg variant in gebruik (dochter is drie maanden). De wagen rijdt heel soepel en licht. Ruime laadbak onderin, makkelijk in te klappen, ene zonnenschermpje erin en niet zo lomp in gebruik (handig in de stad/winkels).

  #10467237 Quote

  Hey, wat fijn dat je reageert! Ben jij ook langer? De Demi grow heb ik geprobeerd en die is perfect voor lange mensen. De Mix next was niet op voorraad, dus daar konden we niet mee lopen. De verkoopster zei echter dat de wendbaarheid en hoogte hetzelfde is. 


  Galileo
  Bijdrager
  #10467290 Quote

  Wij zijn beide niet lang; dus kan het niet uit ervaring zeggen, maar hij kan redelijk hoog. Bak is zelf ook lekker hoog, bekenden met man van ruim 2m hebben hem om die reden gekocht.
  Wij hebben hem nu 2 jaar in gebruik (dus officieel versie ouder, maar zelfde als nieuwste versie, heb hem gekocht toen hij net uit was) en. oh steeds tevreden. Zitje vind ik wel minder dan bijv. Joolz, mer name de riempjes zijn wat minder goed afgewerkt en verschuiven nog wel eens. Had ik minder last van toen ze klein was dan nu. maar inmiddels zijn we weer terug bij de babybak met een just-sit erop, gaat super. In en uit klappen is fijn, wat fijn is. is dat mand onderin niet leeg hoeft met inklappen, zeker niet als je ruime laadbak hebt van auto en hij er liggend in kan. Klinkt onbenullig. maar als je een baby en een peuter hebt en er schepjes, emmers, step etc onderin ligt, is dat ideaal. Bak is lekker groot, onze (kleine) dochter heeft er tot 8 maanden heerlijk in gelegen. Afwerking is goed, frame kan wel wat kraken en voelt iets minder robuust dan oa Joolz, maar merk je in gebruik dan weer weinig van. Al met al heel tevreden, zeker gezien de prijs. Ook niets ‘bij’ hoeven kopen, doordat hij met zonnescherm, regenhoes etc geleverd wordt. Regenhoes had van mij van ander materiaal gemogen, maar is kleinigheidje!


  Gebruiker A
  Bijdrager
  #10467301 Quote

  Wij hebben ook een mixx next en zijn er heel blij mee. Lekker wandelen door de bossen en het mulle zand gaat heel gemakkelijk. Makkelijk en klein in te klappen.

  #10467388 Quote

  Ik ben 1.75 en vind’ m inderdaad fijn af te stellen in hoogte.

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10467402 Quote

  Bedankt voor de reacties, echt heel fijn! In combinatie met welke Autostoeltje gebruiken jullie ‘m? 


  Gebruiker A
  Bijdrager
  #10467687 Quote

  Wij hebben een maxi cosi pebble pro. Ook heel fijn met verkleinzitje.

  #10467693 Quote

  Wij zijn ook allebei lang en hebben de nuna demi grow.

  Wij hebben deze vooral gekocht omdat wij 2 kindjes dicht op elkaar wilde. Verder is het inderdaad ideaal dat deze wat hoger is dus ideaal voor langere mensen. 

  Ik ben heel blij met de wagen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct