Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kinderwagen opmaken

 • Auteur
  Berichten
 • #10070622

  Hoi,

  Ik heb een nieuwe kinderwagen gekocht en ben er super blij mee! Nu vraag ik mij alleen af, moet deze nog verder worden opgemaakt als ik straks met mijn kleine meid wil gaan wandelen?

  Moet er bijvoorbeeld een (molton-)hoeslaken om de matras heen? Er zit een soort beschermer om de matras zelf heen, deze is niet verwijderbaar en dus niet te wassen. Daar omheen zit dan wel weer een afritsbare poleyster hoes. Zou dit voldoende zijn om ongelukjes uit te wassen of is het raadzaam nog een hoeslaken of aankleedkussenhoes om de matras heen te spannen?

  Liefs Kimmels


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10070634 Quote

  Je kunt de kinderwagen hetzelfde opmaken als het bedje of de wieg. Een hoeslakentje en dekentje op wiegformaat past goed. 


  Lady’s mom
  Bijdrager
  #10070652 Quote

  Hey,

  Ik was ook met deze vraag en heb toch wiegmoltons, hoeslaken, laken en deken gekocht. Je kan het dezelfde manier als het bedje opmaken.

  Het kan best koud worden hier in Nederland ondanks het zomer is dus is een deken of laken toch prettig voor de kleine. Polyester vindt ikzelf niet prettig voelen dus toch liever een katoene hoeslaken.

  Xx

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct