Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kinderwens 8

 • Auteur
  Berichten
 • #10531897

  Hallo allemaal

  We proberen al 3 jaar om zwanger te worden maar het lukt niet. En ons dossie is gesloten bij gynacoloog. Ik heb 7 iui gedaan 2 ivf en 1 icsi maar helaas het is ons niet gelukt. Ergens anders probereb me partner wilt niet. Enige optie is doneren maar dat wil ik niet.  Er is niks mis met ons alleen mijn partner gebruikt hasj al jaren en hij rookt ook. Ik gebruikt zelf niks. Zijn er mensen die zwanger zijn als zij of partner hasj of wiet gebruikt


  Just-Me
  Bijdrager
  #10531904 Quote

  Hi, wat naar voor je! Ik zelf niet, maar in mijn directe familie gebruikt de man al heel wat jaren veel hasj en rookt, zij overigens niet, maar ze hebben twee gezonde kids gekregen!

  #10531934 Quote

  Dat is fijn om te horen. Waarom lukt bij mij niet🥺🥺

  #10531935 Quote

  Dankje voor je reactie blijf ik toch hopen dat het wel lukt. Gynacologen doen niks meer voor ons.


  Deugnietjes
  Bijdrager
  #10531942 Quote

  Ik ken je gevoel.. ik heb 1 kindje gekregen. Nu willen we graag een tweede kindje. Zijn wel minder lang bezig (ruim 1 jaar nu, vanaf januari 2021) , maar t lukt nog niet. Als ik iets zeg over zijn drugs gebruik, zegt ie daar geloof ik niks van. We hebben toch al een kind en dan schuift ie t min of meer op mij af, omdat ons eerste kindje nog graag borstvoeding drinkt. Wat dus al flink geminderd is, omdat ik wel weer menstruatie krijg .. ik hoop voor jou dat het snel mag lukken! 

  #10531948 Quote

  Wat leuk dat jullie toch eentje hebben. Het is nu 3 jaar elke maand wordt ik ongesteld en krijg ik de schuld van me schoonmoeder dat alles ligt aan mij ik heb me best gedaan 🥺😢maar nu geen hoop meer.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10531959 Quote

  Jeetje wat een rotopmerking van je schoonmoeder zeg!!!
  Het is altijd maar een wonder als het mag lukken.
  En dan ook nog schuldgevoel aanpraten. Schande!!
  Niet naar luisteren. Is elke maand weer een loterij en het voelt soms heel oneerlijk. Ik ken het, 2,5 jaar gezwoegd voor onze heerlijke meid. Ik was vol uit m’n slof geschoten als iemand zoiets tegen me zou zeggen!


  Deugnietjes
  Bijdrager
  #10531960 Quote

  Wow. Van je schoonmoeder!! Ook dat nog …en ze weet wat haar zoon doet? Misschien moet ze anders even met hem praten en dat het maar eens stopt. En vooral bij jezelf denken of je wil echt gelukkkg bent met hem.

   

  #10531976 Quote

  Klopt elke keer geeft me een rare gevoel en soms doet heel erg pijn. Ik heb vaker uitgelegd maar helaas ze zegt iedereen rook,drink en gebruikt hasj enzo. En mannen hebben geen probleem mee. Ik ben 36 en ze vindt mij te oud om moeder worden

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct