Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kinderwens maar partner wil nog niet

 • Auteur
  Berichten

 • Kittykat
  Bijdrager
  #10168419

  Hoi allemaal,

  vind dit best spannend, hier iets posten. Hier is mijn verhaal. 

  Mijn vriend (32) en ik (27 en al moeder) zijn anderhalf jaar samen. Nu heb ik de laatste tijd ineens een enorm sterke kinderwens. Ik heb het er met mijn vriend over gehad maar die wil eerst uitzoeken wat hij wil qua baan enzo. Hij werkt in het buitenland dus dat snap ik ook wel. 

  Waar t mij meer om gaat is dat ik niet echt weet hoe ik met dit brandende verlangen moet omgaan, maar weet dat ik zijn keuze moet respecteren. 

  Ik wil het graag samen doen en daarom wil ik bij jullie om tips vragen. Wat kan ik doen om minder verdriet te ervaren van mijn kinderwens en de wetenschap er het er voorlopig niet inzit?


  Lis anne
  Bijdrager
  #10168428 Quote

  Heel erg herkenbaar.  Ik ben nu 5 jaar samen met mijn vriend. In het begin wilde hij wel kinderen maar na een tijdje wilde hij ze toch niet. Of tenminste hij wist het niet. Ik kon 2 dingen doen. Of wachten tot hij er wel aan toe was (als dit al ging gebeuren ) of voor mezelf kiezen. Ik heb gekozen om te wachten,  tot vorig jaar. Toen heb ik hem wel voor de keuze gesteld. Ik kon niet eeuwig wachten. Ik heb hem geconfronteerd met zn eventuele angsten en echt gezegd dat hij een keuze moest maken en anders zou ik het doen. 

  Hij heeft er nog even over nagedacht en ik ben nu 13 weken zwanger en hij is dolblij. 

  Probeer je te focussen op wat jullie samen hebben! Geniet van elkaar en blijf vooral in gesprek. Vertel hem hoe belangrijk het is voor jou. En vraag hem wat zijn angsten eventueel zijn. Ik hoop dat jullie er samen uitkomen. 


  Nvb
  Bijdrager
  #10168495 Quote

  Wellicht is het fijn als hij je een tijdsindicatie kan geven. Hoelang hij ongeveer nog nodig denkt te hebben voor zijn carrière. Dan kan jij iig aftellen! Wellicht dat dat helpt? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct