Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kinderwens na een verloren kindje

 • Auteur
  Berichten

 • Amber H
  Bijdrager
  #5694654

  het is allemaal nog niet zo lang geleden maar wil er graag met iemand over praten en hoop zo lot genoten te ontmoeten.

   

  29 mei 2016 ben ik bevallen van ons zoontje Jayden. Echter bleek hij zo groot te zijn tijdens de bevalling dat zijn schouders er niet uit kwamen. Dit heeft zo 15 min geduurd. Hier door heeft Jayden 15 min geen zuurstof gehad waar door zijn organen het niet meer deden. Na 20 min reanimatie kwam zijn hartslag wel op gang. Echter had hij zoveel schade opgelopen dat hij op 31 mei 2016 in de armen van papa is overleden.

  In onze ogen had dit voorkomen kunnen worden. Vanaf 20 wkn hebben ze gezegd dat hij groot zou zijn en ik werd extra in de gaten gehouden omdat ik diabetes type 1 heb.  De dag voor inleiding met 37 weken heb ik nog een groei echo gehad. Hij was inderdaad aan de grote kant, hun vonden het niet groot genoeg voor een keizersnede. Volgens hun verliep de volgende dag de bevalling prima. Ik heb meerdere malen aangeven dat het niet ging en ik niet meer kon. Ondanks m’n uitputting moest ik door gaan.

   

  Het is nog erg kort geleden maar wat zou ik graag willen zorgen voor een klein hummeltje. Maar bij de gedachte voel ik me ook schuldig.. Zijn er meerdere mensen die een kindje zijn verloren? En hoe lang duurde het allemaal ongeveer? En kunnen jullie praten met elkaar of met iemand?


  gebruiker985868
  Bijdrager
  #5694918 Quote

  Hoi Amber,

  dat hangt heel erg van persoon tot persoon af. Als je er emotioneel klaar voor bent moet je er gewoon opnieuw voor gaan. Ik heb het twee keer meegemaakt en iedere keer ben ik er opnieuw voor gegaan op het moment dat we groen licht kregen. Na de eerste keer was ik onmiddelijk terug zwanger, helaas ook weer met slechte afloop. Nu zijn we weer aan het proberen.

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct