Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kinderwens

 • Auteur
  Berichten

 • S-Z
  Bijdrager
  #10064528

  Ik zit al eventjes ergens mee en krijg het idee dat ik de enige ben met dit ‘probleem’.
  Ik heb altijd al een kinderwens gehad en de laatste tijd wordt deze erg sterk. Mijn vriend en ik hebben een goede relatie, eigen huis, beide een baan alle zaken op orde. Iets waarvan ik vind dat een goede fundering is om aan een gezin te beginen.
  Iedereen om ons heen heeft of krijgt kinderen en en bij mij wordt de drang steeds groter, ik blijf er constant aan denken, overal waar ik kijk zie ik baby’s of kinderen. Wat ook niet helpt is dat vrienden en familie steeds vragen of wij nog geen kindje willen. Mijn vriend en ik hebben het er regelmatig over en hij wilt het ook graag, maar liever pas over 1.5 a 2 jaar. Dit respecteer ik ook en ik vind het niet erg om nog eventjes te wachten, maar de drang is zo sterk.
  Heeft iemand hier ervaring mee? Hoe gingen jullie hiermee om?


  TessaMommyToBe
  Bijdrager
  #10064553 Quote

  ik snap wat je bedoelt. En moet heel vervelend zijn op het moment voor je. Ik heb dit met mijn partner ook gehad. Hij wilde liever als hij 30 was maar ik wilde graag voor min 25e. 

  hij ontweek alle gesprekken erover… Wanneer we door de ikea liepen en over de kinder afdeling liepen rende hij er voor mijn gevoel doorheen. 

  stapje bij stapje begon vanaf zijn kant meer belangstelling te komen. Naam hebben we al bijna een jaar ( gender neutrale naam) en hoorde van zijn vrienden dat hij het er vaker over had. ik heb het eigenlijk uiteindelijk ren beetje opzij proberen te zetten.. Het is belangrijk dat je er allebei klaar voor bent. Probeer je een beetje in hem te verplaatsen.

  ze zeggen ook altijd als je er mee bezig bent dat het niet gebeurt.. Ik ben het er wel een beetje mee eens. Ik ben nu zelf 8 weken zwanger en dit is onverwachts gebeurd en niet helemaal goed getimed. We waren er totaal niet mee bezig. Maar we zijn wel allebei heel blij.

  het komt allemaal goed!!

  xx


  S-Z
  Bijdrager
  #10075500 Quote

  @TessaMommyToBe
  Bedankt voor je reactie en voor het delen van jouw ervaring. Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Je zal inmiddels wel al weten wat het gaat worden en druk bezig zijn met de voorbereidingen.

  Mijn vriend denkt er de laatste tijd ook steeds meer over na en begint uit zichzelf soms ook het gesprek nu. Bij hem is het voornamelijk het gevoel dat hij denkt geen goede vader te worden(compleet ongegrond als ik zie hoe geduldig hij is en en hoe goed hij met kinderen van vrienden is. We hebben besloten om vanaf eind dit jaar te gaan proberen en we zien vanzelf wel hoe snel het lukt. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct