Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kindje Bijna 2 Klimt Uit Bed In Slaapzak

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanEvy
  Bijdrager
  #10083567

  Iemand tips? Mijn dochter van bijna 2 klimt uit haar ledikant met haar slaapzak nog aan.. ze trekt zich op, leunt en gooit der benen over de leuning. Het bedje staat al op de laagste stand. Naar een peuterbed gaan is nog geen optie, ze blijft dan niet liggen. Iemand misschien tips?


  KHCO
  Bijdrager
  #10083576 Quote

  WoW gelukkig nog geen ervaring mAr dat zal niet lang meer duren vrees ik. Mijn zusje en ik e schenen dit ook te doen zodra we wakker waren en mijn moeder haalde een paar spijlen eruit zodat we er dan in ieder geval veilig uit konden. En als er voor de rest geen gevaren in het kamertje zijn lijkt het mij niet zoveel kwaad kunnen. Ik heb zelf en camera dus kan ik goed in de gaten houden wat hij allemaal uitspookt. 

  Misschien helpt om het bedje anders neer te zetten dat is misschien verwarrend waardoor ze het niet meer doet of denkt te kunnen. Succes!


  Jongens mama
  Bijdrager
  #10083583 Quote

  Ik heb 2 maanden geleden(zoontje word eind van de maand 2), 1 deel van het ledikant open gemaakt, zodat hij een open bedje heeft. Eerste 3 avonden steeds terug leggen in bed als hij er uit kwam, sindsdien valt hij meteen in slaap. Ik vond dit een fijne voorbereiding naar een groot bed.. Hij gaat deze maand naar zijn nieuwe kamer en nieuwe bed, dan was het niet meteen zoveel veranderingen.

  Waarschijnlijk is je kindje er ook klaar voor om naar een open bedje te gaan.


  Laura Jansen
  Bijdrager
  #10083636 Quote

  Gewoon een 1-persoonsbed hebben wij toen gedaan. Ze was toen net 2 jaar oud. Hier hebben wij een plank voor ‘geschroefd’ 


  MamavanEvy
  Bijdrager
  #10083725 Quote

  Dank voor jullie reacties!! Ik denk dat we dan maar naar een peuterbedje gaan kijken.. dit wordt anders ook wel gevaarlijk. Gelukkig een babyfoon met camera dus we kunnen zien wat ze doet


  La La A
  Bijdrager
  #10086242 Quote

  Toen mijn dochter zo ging spoken rond 2 jaar, hebben we haar maar meteen een 1 persoons bed gedaan. Ik heb dan liever dat ze veilig uit bed kan dan dat ze er uit valt en iets breekt..

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  anja85
  Bijdrager
  #10086332 Quote

  slaapzak uit en eventueel zijkant er uit en anders gewoon bed met hekje


  gebruiker841793
  Bijdrager
  #10094799 Quote

  Ik ben ook overgestapt naar een groot bed, en heb toen zo’n klemhekje in deurpost gedaan zodat ze niet de hele bovenverdieping over kon zwerven…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct