Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kindjes kort op elkaar geboren

 • Auteur
  Berichten
 • #10329959

  Hallo mama’s,

  binnenkort verwachten wij ons tweede kindje. Er zit dan 15 maanden tussen onze dreumes en new Born. Ik vind het best wel spannend, 2 ienimini’s vlak op elkaar groot brengen. Hebben jullie ervaring/tips/lifehacks om deze mooie periode goed door te komen? 

  lieve groet, Liz 


  Mamasindsfeb
  Bijdrager
  #10329963 Quote

  Onze zoontjes schelen 12 mnd en een oaar dagen. HARTSTIKKE leuk!! Mijn tip: laat de newborn meedraaien in het ritme dat je dreumes al heeft. Een newborn is nog “flexibel”  te buigen. Een dreumes lastiger. En geniet! Het gaat druk worden, maar tis zo leuk!!

  #10329964 Quote

  Wat leuk zo snel na de bevalling weer zwanger!🙂

  #10329984 Quote

  Ah ik ben nu ook zwanger en zit straks ook 15 maanden tussen. Ben heel benieuwd 


  Fristii
  Bijdrager
  #10330451 Quote

  Hi de mijne schelen 14 maandjes,

  Eerste maanden waren behoorlijk pittig zorg dat je genoeg hulp krijgt ! En probeer alvast je zoontje te laten wennen dat er een nieuwe baby komt zoals te praten met je buik en vertellen dat een baby komt en een kusje te geven op je buik. Dat heb  ik bij de mijne gedaan. Hij was in het begin extreem jaloers, ik heb hem toen mee betrokken met de baby met verschonen en de baby te aaien en complimentjes te geven. 

  En voor de rest probeer ook meer aandacht te geven aan hem, want ze voelen zich meteen op de 2de plek. Maar iedere kind verschilt ! Heel veel succes ermee !

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct