Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kipkep Woller 2

 • Auteur
  Berichten

 • DaNIi
  Bijdrager
  #10404176

  Hoihoi! Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje. Nu twijfel ik of ik daarvoor de Kipkep (warmtekussen tegen krampjes) zal aanschaffen. Onze oudste had ontzettend veel last van krampjes en ik vraag mij af of zo’n Kipkep misschien iets had geholpen. Zijn er hier mensen die ervaring hebben met de Kipkep? Geeft het inderdaad verlichting bij de krampjes, of is het zonde van de aankoop? 


  Evimetbaby
  Bijdrager
  #10404185 Quote

  Ik heb de kipkep wel bij mn zoontje gebruikt…

  Garanties heb je nooit maar ons zoontje werd toch wel iets sneller rustig tijdens zijn krampjes 😊

   


  Buurvrouw
  Bijdrager
  #10404195 Quote

  Hier hielp het niet helaas. Wij hebben infacol gebruikt maar daardoor kreeg ze krampjes omdat ze niet kon poepen. Nu gebruiken we dr brown fles en kruidvat extra care voeding en we kunnen zeggem dat ze helemaal geen krampjes meer heeft.


  SanneAB
  Bijdrager
  #10404215 Quote

  De eerste kreeg krampjes ik had en Dr. Brown fles en gaf ook inflacol.

  Het liefst geeft ik geen inflacol(voor mijn gevoel toch zooi wat je geeft) ik kijk bij de 2de of warmte helpt dus heb ik er wel voor gekozen de kipkep aan te schaffen. 

  #10404271 Quote

  Ik gebruikte hem en het werkte gelukkig wel. Veel verlichting en ellende was veel minder


  MammmaS
  Bijdrager
  #10404337 Quote

  Ik heb hem ook en niet veel gebruikt. Bij ons hielp buikje op onze onderarm leggen beter. Hier had ik soms de kipkep tussen. Infacol, rechterop voeden en een dr Brown fles hielp beter voor ons. Proberen kan altijd, als je het geld kunt missen.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MelsD
  Bijdrager
  #10404368 Quote

  Wij hebben voor onze zoon de KipKep Woller gekocht en gebruiken hem. Merkt dat hij sneller ontspant tijdens krampjes en daardoor minder hysterisch is. Verder heb ik het idee dat de probiotica die we vanaf zijn geboorte geven erg goed helpen tegen de krampjes, hij heeft er nog maar weinig last van.


  Walou
  Bijdrager
  #10404371 Quote

  Wij hebben hem ook een hele tijd gebruikt. Eerst voor krampjes, en toen mn dochter een week of 10 was lukt het maar niet om haar alleen in haar bedje te laten slapen. Toen hebben we op een gegeven moment als we haar weg legde het kruikje op haar buikje laten liggen tot ze sliep alsof ze dan bij ons lag. Gaf haar een vertrouwd gevoel waardoor ze toch in haar bedje sliep.


  LotX
  Bijdrager
  #10404733 Quote

  Wij hebben hem heel veel gebruikt en deed echt wonderen bij ons dochtertje. Bij krampjes maar ook zo bij onrust. Nu is ze 1,5 en nog gebruiken we hem met momenten. Zelf gebruik ik hem ook als ik last heb van rugpijn en/of menstruatie krampen.
  Ook na de geboorte heb ik hem zelf gebruikt met de na weeën. We kunnen niet meer zonder en hebben dan ook een nieuwe reserve in de kast liggen.
  Let wel goed op dat je de instructies goed opvolgt. Niet te lang en te warm opwarmen, geen rooster in de magnetron, en niet op een “vuil” oppervlak. Wij warmen hem op op een schoon bord om doorbranden te voorkomen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct