Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kiss

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker557018
  Bijdrager
  #5651845

  Hallo allemaal,

  Heeft iemand ervaring met het Kiss syndroom?
  M’n zoontje is nu net 1 geworden.
  Ik heb een erg zware bevalling gehad en hij is uiteindelijk dmv de vacuüm pomp geboren. Na een week of 4 kreeg hij klachten als veel huilen,overstrekken en voorkeurshouding. Ook het voeden ging niet goed.Ik ben toen met hem naar een osteopaat geweest,3 keer in totaal.deze constateerde het kiss syndroom. De behandelingen hebben wel baat gehad,zoon werd rustiger.

  Nu zijn we een jaar verder. En ik merk dat zoon met vlagen weer erg onrustig is. Wat opvallend is is dat hij het altijd op een krijsen zet,zodra ik heb op het verschoonkussen leg om om te kleden of luier te verwisselen. Maar dan ook echt krijsen. Bijna oordoppen bij nodig.En eigenlijk altijd. Erg frustrerend is dit,omdat ik niet snap wat er toch aan de hand is en die kleren en luier toch echt uit moeten af en toe. Ik merk dat ik er zelf ook erg onrustig en gefrustreerd van raak.

  Het is een vrolijk mannetje,maar heeft regelmatig ook erg driftige buien. Ik ben onzeker,want wat hoort bij de leeftijd of mankeert hij toch iets?
  Daarnaast overstrekt hij zijn lijfje regelmatig weer,vaak ver naar achteren. Ik vraag me af of de kiss weer terug is ? Of dan toch nooit is weggeweest?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct