Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Klaar Zijn En Laat De Baby Maar Komen

 • Auteur
  Berichten

 • Mirjamvd
  Bijdrager
  #10510621

  Ik ben nu bijna 39 weken. Mijn takenlijst is zo goed als leeg. Ik heb af en toe zoveel voorweeen. Zondag was de baarmoeder mond al aan verstrijken. Maar het is soms zo zwaar om iets te doen. De baby zit meer naar binnen gekeerd. Me organen en darmen en blaas man o man. En de baby drukt op een zenuw. Ik heb al een week last maar sinds twee dagen extreem. Herkent iemand dit? En was dit het begin? Iemand anders tips om hiermee beetje te relaxen.

  #10511234 Quote

  Ik was de vorige zwangerschap met 34 weken al klaar, uiteindelijk tot 41+3 door gelopen:/ Doe je niks aan, helaas.

  Ontspannen lukte me op het laatst niet meer, ik was er gewoon klaar mee. Ben toen dingen gaan doen waarvan mensen zeiden dat je daar sneller van gaat bevallen, veeel wandelen, bepaalde oefeningen, bepaald eten koken. Of het waar is of niet, voor mijn gevoel was ik iets aan het doen wat me in de goede richting hielp en dat gaf ook een soort rust. 


  Mirjamvd
  Bijdrager
  #10511727 Quote

  Bedankt lizzy green. Ja het word steeds erger die kleine duwt zo op een zenuw. Dat ik vanavond nu ik toch al op 39,5 zit. Ga vragen of ze al niet iets kunnen doen. Want ik verga zelf van de pijn. Ik weet niet of dat zo de bedoeling is.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen