Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kleding

 • Auteur
  Berichten
 • #10353142

  Wij verwachten ons eerste kindje eind November

  Wat is aan te raden. Een lekker vestje kopen of een jasje? 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10353158 Quote

  Een jasje. Wij verwachten ons kindje begin oktober en heb een lekker warm jasje voor haar. Een baby kan zelf z’n temperatuur nog niet regelen, dus die kleed je lekker warm aan. (1 laagje meer als jezelf). 


  Een Snoes
  Bijdrager
  #10353160 Quote

  Wij verwachten begin november onze 2de

  en ik heb een warm vestje gekocht. We doen daarnaast de voetenzak in de maxi cosi zodat het lekker warm blijft met naar huis gaan. 
  Denk er bij vestje/jasje aan dat het makkelijk is een maatje groter te kopen dan kun je het makkelijker over de kleertjes heen krijgen. 

  Keuze is vooral aan jezelf wat je prettig vind/denkt vaker te gebruiken


  Boterbloempje
  Bijdrager
  #10353187 Quote

  Onze dochter is eind januari geboren en had het witte wolken vestje/jasje van prenatal. In de maxicosi had ze altijd nog een door oma gehaakt dekentje op en in de wandelwagen hadden we een gevoerde voetenzak van koeka. Dit was heerlijk warm.


  Meisie
  Bijdrager
  #10353197 Quote

  Ik zou kiezen voor een vestje. Is wat minder stug dan een kasje. 
  Daarnaast gaat je kindje meestal mee naar buiten in de maxicosi of wandelwagen, en als je er dan een deken overheen doet is het vaak warm genoeg (of bij erge kou een kruik in de wandelwagen). 

  #10353199 Quote

  Wij hadden een lekker warm vest van Noppies. Een jasje vind ik minder fijn bij die hele kleintjes. Neem ook iets zonder capuchon 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  JuBle
  Bijdrager
  #10353214 Quote

  Een jasje. Wij verwachten ons kindje begin oktober en heb een lekker warm jasje voor haar. Een baby kan zelf z’n temperatuur nog niet regelen, dus die kleed je lekker warm aan. (1 laagje meer als jezelf).

  Tegen de tijd dat jij met je kindje naar buiten mag kan zij haar temperatuur regelen, anders mag je namelijk niet naar buiten. Maar idd, ze ligt stil dus kleed naar iets warmer als jezelf. 

  Mijn voorkeur is niet voor een jas maar bijvoorbeeld een extra deken. Voor in de wagen/Maxi Cosi hebben wij een bunker (voetenzak) van Lodger. Ik vind het altijd zo’n gepriegel die armen door de mouwen te doen. 


  Aatje
  Bijdrager
  #10353221 Quote

  Neem in ieder geval iets zonder rits. Ik vind drukknoopjes erg handig. Ritsje kan vaak niet helemaal tot bovenaan dicht en dan zit er zo’n ritsje langs een teer kin huidje te schuren.. Vond ik erg zielig


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10353248 Quote

  Tegen de tijd dat jij met je kindje naar buiten mag kan zij haar temperatuur regelen, anders mag je namelijk niet naar buiten. Maar idd, ze ligt stil dus kleed naar iets warmer als jezelf. Mijn voorkeur is niet voor een jas maar bijvoorbeeld een extra deken. Voor in de wagen/Maxi Cosi hebben wij een bunker (voetenzak) van Lodger. Ik vind het altijd zo’n gepriegel die armen door de mouwen te doen.

  Met ons eerste kindje liep ik na een kleine week al buiten. Dan kan ze echt haar temperatuur nog niet regelen. Maar idd lekker warm aankleden. En voor baby’s heb je ook zachte jasjes. Vond ik zelf fijner, maar iedereen moet doen wat ie fijn vind. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct