Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kleding Vraag

 • Auteur
  Berichten

 • 23681
  Bijdrager
  #5723668

  Hallo

  Ik pas veel op de kinderen van mijn zus en die worden in tegenstelling van mijn kinderen veel warmer aangekleed . Zoals van de week met die mooie middagen liep de oudste van mijn zus nog met 5 lagen kleding aan en ja het was sóchtends nog best fris maar ik vind het toch vrij veel (een hemd een t-shirt 2 shirts met lange mouwen en een jurk) en haar jongste dochter een romper met lange mouwen shirt en een fleecevest en  voor buiten een winterjas.

  mijn eigen kinderen hadden maar twee lagen (t-shirt en lange mouwen shirt) en sóchtends naar school nog wel een winterjas.

  toen ik de hele kliek s’middags uit school haalde kwam ik hier dus achter bij mijn nichtje en dacht die zal zich wel kapot gezweten hebben op school waar het bepaalt niet koud is.

  Ik heb dus thuis maar een paar laagjes uitgedaan ruggetje was wat bezweet en  zelf zal ze niet aangeven dat ze het warm heeft of wat uittrekken.

  Toen mijn zus s’middags de kinderen op kwam halen vertelde ik dus dat haar kinderen het en beetje warm hadden en mijn zus zij verbaast dat ze ook niet wist dat het zo warm zou worden en misschien de kleding een beetje verkeerd had ingeschat.

  Dus nu mijn vraag hoe doen andere dat met dit wisselvallige weer.

  groeten


  Manon 77
  Bijdrager
  #5723711 Quote

  Ik kleed mijn zoon van drie maanden met ongeveer hetzelfde aantal lagen aan als ikzelf, misschien een laagje meer omdat hij natuurlijk nog niet zoveel beweegt als ik.

  Maar ik vind het met dit ’tussenin-weer’ ook moeilijk, hoor. Ik lees dus graag mee wat anderen doen.


  MamavanRenJ
  Bijdrager
  #5723722 Quote

  Mijn zoontje van 2,5 heeft hemd onderbroek shirt lange mouw en spijkerbroek voor buiten winterjas maar de afgelopen mooie dagen ook wel zijn zomerjas.

  mijn dochtertje van 11 mnd een romper en dan ook gewoon broekje en shirt of legging met jurkje. buiten dr borgvest en voetzak nog in de kinderwagen.


  23681
  Bijdrager
  #5726718 Quote

  Hallo

  vandaag ook weer een verhaal we hadden vandaag een familie uitje lekker naar het bos en ik had mijn kinderen gewoon een t-shirt en een longsleeve aangedaan en voor buiten een tussen jas. Komt mijn zus aan met haar kinderen allemaal nog dikke jas aan en sjaal om (ja het voelt nog zo koud) na dat we lekker gewandeld hadden zijn we wat gaan drinken, binnen was het warm dus jassen uit hebben de kinderen van mijn zus allebij nog een dik gevoerd fleece vest aan met een lange mouwen shirt en dat terwijl mijn zus alleen een dun truitje aan had.

  Oke er stond best een fris windje inderdaad maar dit leek mij toch wat overdreven voor vandaag of heb ik het mis.


  23681
  Bijdrager
  #5728586 Quote

  Hallo weer

  even als aanvulling op mijn topic waar laten jullie je kinderen nu in slapen. Mijn meiden hebben nu allebij een nachtjapon aan en liggen onder het tussen dekbed. Was ik gisteren bij mijn zus op visite en hielp ik met haar kinderen op bed leggen heeft haar jongste dochter dus nog een romper aan met lange mouwen een Fleece pyjama en een dikke slaapzak met mouwen en ligt ze onder een dekbedje en haar oudste had ook nog dubbele lange mouwen aan en een dik dekbed nou vraag ik jullie dit is toch veel te warm (en dat zij ik ook tegen mijn zus maar die trok zich er niets van aan)en wat dragen jullie kinderen nu in bed

  groeten

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct