Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kleertjes In Mei

 • Auteur
  Berichten
 • #10187309

  Hoi,

  Onze kleine wordt 3 mei verwacht. Nu hebben wij alleen nog maar kleertjes gekocht met lange mouwen. Hebben we ook al newborn maatjes nodig met korte mouwen enzo?

  Vind het lastig qua weer! 


  Bsje
  Bijdrager
  #10187319 Quote

  Onze dochter is eind mei geboren. De eerste weken heeft ze ondanks het hete weer alleen lange kleding aangehad. Maar op een gegeven moment werd het zo warm, dat ze helemaal nat werd van het zweet. Toen ben ik ook pas zomerkleding gaan kopen. Dit was wel al in maatje 56. Ik zou niet teveel van tevoren kopen, maar gewoon op dat moment kijken. Als het echt heel erg warm wordt, heb je zo iets bij gehaald. 


  Meisie
  Bijdrager
  #10187327 Quote

  Mei 2018 is onze zoon geboren. De eerste paar weken hebben we lange mouwen gebruikt. Maar al snel werd het zo warm, dat hij het grootste gedeelte van mijn verlof alleen een romper, en eventueel een kort broekje heeft aan gehad. 

  Maar het weer kan zo varieren in mei, dat ik vooraf niet teveel zou kopen. 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10187331 Quote

  Het hangt echt af van het weer en het kindje. Net zoals bij meisie heeft mijn dochtertje (juni 2018) de eerste 2-3 weekjes lange dunne mouwen aangehad. Daarna vrijwel alleen nog maar rompers. De zomerkleren nauwelijks aangehad.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct