Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kleine 5 weken zwanger

 • Auteur
  Berichten

 • EllenvTriest
  Bijdrager
  #5694745

  Hallo allemaal,

  Maandag zijn we erachter gekomen dat we zwanger mogen zijn van ons 2e kindje. Het is nog heel pril allemaal en over 3 weken pas naar de verloskundige.

  Vergeleken met mijn eerste zwangerschap, ben ik steeds zoooo moe, dat ik de hele dag wel slapen kan. Ook steken in mijn onderbuik, vooral links, te vergelijken met menstruatiepijnen… iemand hier ook ervaring mee? Misschien omdat er nu 8 maanden tussendeze zwangerschap zit en de bevalling van onze eerste?


  xxxanoniem
  Bijdrager
  #5694748 Quote

  Hallo,

  Ik ben onverwachts zwanger geraakt, ik was ook heel moe maar had ik niks bij gedacht. Ik meende dat mijn menstruatie begon omdat ik namelijk ook veel buikpijn had zoals menstruatie pijn, alleen bleef de menstruatie uit. Ik denk dat het gewoon bij een zwangerschap hoort.


  Zeep
  Bijdrager
  #5694750 Quote

  Hoi!

  Ik ben ook net 5 weken zwanger. Ik herken me (nog) niet helemaal in het moe zijn maar die ‘menstruatiepijnen’ heb ik ook. Vooral ’s ochtends en als ik iets gegeten heb.

   

  #5694759 Quote

  Hoi hoi.

  Ik weet vandaag ook dat ik zwanger ben. Wij zijn vandaag 4 weken en 5 dagen (dus ook bijna 5 weken). Het is voor ons de eerste dus ik vind het allemaal erg spannend. Wat jullie schrijven over moe zijn, herken ik heel goed en ook de pijntjes links onder in mijn buik herken ik.. Verder heb ik best veel last van mijn borsten, groter, veel gevoeliger en zeer pijnlijke tepels. Het maakt me allemaal niet uit, als alles met onze kleine maar goed mag blijven gaan. Ik heb pcos en we zijn ruim anderhalf jaar bezig, met medicijnen, ziekenhuisbezoeken en echo’s dus we zijn heel blij dat we zwanger mogen zijn maar beseffen ook heel goed dat het nog heel pril is.

  Liefs Renate


  gebruiker798940
  Bijdrager
  #5694768 Quote

  Hoi allemaal

  ik heb afgelopen vrijdag positief getest. Dus bij mij ook nog pril. Het was super onverwachts maar wel welkom.

  Ik heb ook al een week menstruatie achtige klachten, alsof ik elk moment ongesteld kan gaan worden.

  Ook heb ik flinke steken vooral snachts dat ik er gewoon wakker van word. Doet echt pijn. Of dat ik een steek voel rechts en dan is het een soort branderige pijn dan zich opbouwt. Als ik dan weer van houding in bed verander is het weer over waarna het later weer terug komt. Heb vandaag opnieuw maar weer getest en deze knalde dus zal wel goed gaan maar ik ken dit niet van mijn andere 2 zwangerschappen.

  Dus erg fijn te lezen dat sommige van jullie het ook hebben, steld me wel gerust.

   


  mama-anneloes
  Bijdrager
  #5694777 Quote

  Ik ben ook bijna 5 wkn in verwachting van ons 5de kindje. Alleen ben ik aangeteld nadat IK ben gestereliseerd een jaar geleden.

  Dus ik heb mijn emoties nog niet helemaal op een rijtje.


  Roelien Segveld
  Bijdrager
  #5694779 Quote

  Hoi,


   


  Zeep
  Bijdrager
  #5694858 Quote

  @Mama-anneloes Begrijp ik het goed dat je zwanger bent geraakt terwijl je bent gesteriliseerd? Dat is heftig…

  Ik zit inmiddels op 5 + 1 en merkte vandaag voor het eerst dat ik extreem moe was halverwege de dag en dat er vanochtend misselijkheid met vlagen op kwam. De menstruatie-achtige krampjes van vorige week zijn inmiddels zo goed als verdwenen.


  mama-anneloes
  Bijdrager
  #5694876 Quote

  @zeep.

  idd een jaar geleden ben ik gesteriliseerd en nacontrole was goed.

  Maar ik ben toch aangeteld.

  Onze gevoelens zijn erg gemixt. Ene kan heb ik zoiets laat maar komen, nr is welkom. Maar van de andere kant, heb de keuze gemaakt om me te laten steriliseren. En willen niet meer kinderen. Maar nu het zover is is weg laten halen ineens een lastig onderwerp.

  Mijn man denkt er het zelfde over.

  Heb het zh gebeld want ik heb meegedaan aan een proef voor een nieuwe methode. Eigen Gyni was er niet maar mag morgen naar de spoedafspraak komen. Ben benieuwd wat ze gaan zeggen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct