Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kleur kinderwagen

 • Auteur
  Berichten
 • #10512915

  Ik ben afgelopen week met mijn vriend naar de prenatal geweest en we hebben een kinderwagen gezien die wij heel fijn vinden! Het enige waar wat we nog moeten beslissen is de kleur. Nu vinden wij de zwarte allebei niet zo mooi, en het gaat dus tussen donkergroen en een donker blauw / grijzige kleur. Maar we weten nog niet of we een jongetje of een meisje krijgen en dus willen we een kleur die voor beide passend is. Zelf vind ik de donker blauw grijzige het mooist. Maar mijn vriend is weg van de donkergroene.

  Ik vind beide kleuren voor een jongetje mooi maar voor een meisje weet ik niet of ik donkergroen wel mooi vind.
  Wat vinden jullie?


  Lm
  Bijdrager
  #10512916 Quote

  Wij hebben een kinderwagen van 50 jaar oud en die is blauw, maar krijgen een meisje. Gewoon aankleden met een dekentje en bijvoorbeeld een wagenspanner! En tegenwoordig kan blauw sowieso voor jongen en meisje

  #10512917 Quote

  Wij hebben een donkergroene voor een meisje. Heel leuk met okergele of oud roze assesoires.

  #10512918 Quote

  Wij wisten het geslacht ook niet bij onze kindjes. Wij hebben een donkerblauwe met cognackleurige handvaten. Wij hebben 2 meiden gekregen en donkerblauw kan prima. Donkergroen kan ook voor een meisje, doe wat voor jullie goed voelt.


  Sarina
  Bijdrager
  #10512927 Quote

  Wij hebben ook een donkergroene kinderwagen met zwart onderstel en hebben ook een meisje. Is goed te combineren met roze en beige. Twijfelde destijds tussen groen en grijs, maar heb er nog geen moment spijt van dat we voor de groene zijn gegaan.


  Mateke
  Bijdrager
  #10512941 Quote

  Wij hebben een meisje en hebben een grijsgroene kinderwagen. Ook voor een jongen zou ik deze echt heel geschikt vinden. Wij hebben nog geen moment spijt gehad van de kleur in ieder geval!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Moradora
  Bijdrager
  #10512944 Quote

  Ik heb een donkerblauwe met zwart onderstel. Kan prima voor een jongen en meisje. Heb er nu een okergeel en grijs dekentje bij.
  Roze mutsje op en iedereen ziet dat er een meisje in ligt 😁.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10512959 Quote

  Ik vind beide kleurengewoon kunnen voor zowel meisje als jongen. Als het een meisje word zou ik hem verder wat roze aankleden. Dus (wieg) matrashoes en dekentje in een roze kleurtje


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10512968 Quote

  Ik vind beide kleuren prima kunnen voor zowel een jongen als een meisje. Zoals al heel vaak gezegd kan je met dekentjes of speeltjes best een accentje geven, maar zelfs dat lijkt me niet nodig. En wij hebben ook roze dekentjes gehad terwijl wij tot nu toe alleen een zoontje hebben. Heeft hij niks van geleden hoor. 😉 Wij wisten het geslacht ook niet vantevoren en hebben veel van onze ouders gekregen, zoals dus roze dekentjes waar ikzelf onder gelegen heb vroeger. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct