Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Kleurplaten Printen Voor Kinderen

 • Auteur
  Berichten
 • #10542821

  We weten dat knoeien met kleuren een favoriete bezigheid van kinderen is. Hier zijn veel tekeningen om in te kleuren

  Gekleurde kleurplaten

  Alle ouders weten dat een van de favoriete activiteiten van kinderen zeker is  kleuren, tekenen, knoeien met tempera, penselen, kleurpotloden en elk ander hulpmiddel dat de verbeelding en vrije creativiteit naar boven kan halen.

  En vaak wordt een moment van verveling of een bevlieging opgelost door simpelweg vellen en kleuren eruit te halen en de kinderen te laten tekenen. Hier zijn veel kleurplaat om nooit zonder ideeën te komen! check het hier

   

  Kleurplaten en printbaar

  Op het net vinden we veel bronnen om het juiste ontwerp voor ons te vinden. En op Pianetamamma zijn er tientallen galerijen die  allerlei soorten tekeningen verzamelen die  kinderen kunnen afdrukken en kleuren, van tekeningen met hun favoriete personages tot tekeningen die zijn gewijd aan vakanties en figuren die het meest worden gewaardeerd door kinderen.

  prinses kleurplaten

  Kinderen dromen met hun  favoriete  prinsessen  . Ze kleuren naar wens of volgen de details waarvan de jurk is gemaakt met wiskundige precisie en er mag geen onderscheid worden gemaakt. Van de prinsessen van Frozen, die nu de favorieten zijn van de meeste kleine meisjes, tot de meer klassieke prinsessen van sprookjes, dit zijn de favoriete ontwerpen voor kleine meisjes.

  Waar kleurplaten afdrukken

  Op het net zijn er verschillende sites waar we tekeningen kunnen vinden om af te drukken en in te kleuren.

  • De site  Gratis kleurpagina’s  is een groot archief met tekeningen om gratis af te drukken en in te kleuren op internet. Meer dan 32 duizend tekeningen, variërend van personages uit sprookjes en tekenfilms tot die voor de feestdagen die elk jaar worden gevierd.
  • Verzamelt veel tekeningen onderverdeeld in categorieën, vooral gewijd aan de favoriete tekenfilms van kinderen
  • Kleurplaten  biedt daarentegen ook de mogelijkheid om kindertekeningen op te sturen en gepubliceerd te zien in de galerij.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct