Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Klodder bruin bloed

 • Auteur
  Berichten

 • Vogeltjee
  Bijdrager
  #10177056

  Hallo dames…

  ik heb net toch iets raars meegemaakt wat ik normaal nooit heb. Vorige maand een rare maand geweest. Was ronde 7 om zwanger proberen te worden.

  8 dagen bruin bloedverlies gehad wat heeeeeel minimaal was en daarna menstruatie gekregen. Nu zit ik op dag 16 en toen ik net na de wc ging een klodder bruin bloed in de wc. Sorry misschien beetje tmi en met afvegen ook nog heel veel. Nu maar even een inlegkruisje ingedaan. Het was ook erg donker.

  al een paar dagen last van mijn onderbuik en gister veel van mijn onderrug. De spanning op mijn borsten is niet weggegaan sinds de menstruatie was begonnen. Volgens de cyclus van 29 dagen zou ik vandaag mijn lh piek hebben. 

  Wat denken jullie???

  ik snap niks meer van mijn lijf!


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10177070 Quote

  Misschien ff een ovulatietest doen als je nu je LH piek verwacht? Bruine afscheiding/licht bloedverlies kan voorkomen bij de eisprong, en ook van eisprong tot menstruatie. En gezien je ook die spanning nog hebt miss ook een zwangerschapstest als je die recent niet al gedaan hebt?


  Vogeltjee
  Bijdrager
  #10177076 Quote

  Jaa heb geen ovulatie testen meer thuis liggen wilde hier eigenlijk vanaf stappen omdat ik noooit mijn lh piek kon vinden. En heb al ontzettend veel gedronken dus ben bang dat mijn urine te dun zal zijn. Zwangerschapstest heb ik paar dagen na menstruatie gedaan maar dan ook niet met ochtend urine en met een test van 25 iui. Denk zo een twee dagen na de menstruatie omdat ik erg twijfelde deze was wel gewoon negatief. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct